comScore

Galatasaray Galatasaray

Bolu'dan G.Saray'a tesis teklifi!

27 Nisan 2013, Cumartesi 17:31

Galatasaray, Bolu'daki işadamları Yaşar Çelik ve Yılmaz Becikoğlu'nun daveti üzerine Yeniçağa ilçesinde bulunan Düden Ovası'nda kamp tesisi alanına bakmak üzere Bolu'ya gelecek.

Bugüne kadar yaptığı hayırların devamı için Yaşar Çelik Vakfı'nı kuran ve servetinin büyük bir bölümünü vakıfa bağışlayan Yeniçağalı işadamı Yaşar Çelik, kendisi ve ünlü halk şairi Şair Dertli'nin köyü olan Şahnalar köyü camisine yemekhane yaptırdı. Yeniçağa Belediye Başkanı Ahmet Kızıltan ve İşadamı Yılmaz Becikoğlu ile birlikte Şahnalar köyüne giden Yaşar Çelik, yemekhanede incelemelerde bulundu. İncelemeler sırasında işadamları ve belediye başkanı arasında Düden Ovası'na yapılması planlanan tesis gündeme geldi. İşadamı Yılmaz Becikoğlu, Galatasaray Spor Kulübü'ne teklif götürdüğünü ve görüşmelerin sürdüğünü söyledi.

Galatasaray'ın tesis için sıcak tavır sergilediğini belirten Yeniçağa Belediye Başkanı Ahmet Kızıltan, \"İşadamı Yılmaz Becikoğlu, Galatasaray Kulübü'ne teklifini sundu. Yeniçağa, Gerede ve Mengen hudutları içerisinde bulunan Düden Ovası'na bir tesis yapılması planlanıyor. Fenerbahçe'nin Topuk Yaylası'na yaptığı tesisin bir benzerinin yapılması için Galatasaray Spor Kulübü'ne yapılan teklifte bize yardımcı olan Yılmaz beye teşekkür ediyoruz. Projenin takipçisiyiz. İnşallah hayırlı bir sonuçla neticelenir\" dedi.

İşadamı Yılmaz Becikoğlu'nun daveti üzerine Bolu'ya gelmesi beklenen Galatasaraylı bazı yöneticilerin, Düden Ovası'na giderek göl manzaralı alanda inceleme yapması bekleniyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!