comScore

Galatasaray Galatasaray

Lider temkinli!

27 Nisan 2013, Cumartesi 17:16

Galatasaray, Gaziantepspor ile deplasmanda oynayacağı maç için Gaziantep'e giderken, Ali Dürüst ve Abburrahim Albayrak açıklamalarda bulundu..

Karşılaşmanın hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri\'nde yaptığı taktik ağırlıklı antrenmanla tamamlayan sarı-kırmızılı takım, Atatürk Havalimanı\'ndan özel uçakla Gaziantep\'e hareket etti.

Galatasaray\'da ağrıları nedeniyle antrenmana katılmayan Wesley Sneijder, riske edilmemek amacıyla maç kadrosuna alınmadı. Sneijder\'ın yanı sıra Johan Elmander, Hakan Balta ve Aydın Yılmaz da Gaziantep\'e götürülmedi.
Sarı-kırmızılı takımın 18 kişilik Gaziantepspor maçı kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:
Fernando Muslera, Eray İşcan, Gökhan Zan, Albert Riera, Dany Nounkeu, Semih Kaya, Emmanuel Eboue, Sabri Sarıoğlu, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Felipe Melo, Yekta Kurtuluş, Engin Baytar, Emre Çolak, Nordin Amrabat, Didier Drogba, Burak Yılmaz, Umut Bulut.

-Dürüst: \'\'Şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmak istiyoruz\"-
Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst, havalimanında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, bu sezon İstanbul dışındaki son maçlarını Gaziantepspor ile yapacaklarını belirterek, \"Her maç bir final. Gaziantepspor maçı da bu finallerden en önemlisi. Galip gelip şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmak istiyoruz. Önümüzde daha oynanmamış 4 maç var, Kazanacağımız ya da kaybedeceğimiz 12 puan var\" ifadelerini kullandı.

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak ise son 4 maçlarının zor geçeceğini dile getirerek, \"Biz 7 puan fark diye düşünmüyoruz. Ortada olan 12 puan var. Her maça aynı ciddiyetle yaklaşıyoruz. Rakibimiz Gaziantepspor çok iyi oynuyor ve iyi sonuçlar alıyor. İki gün önce de kampa girmiş durumdalar. İşimiz kolay değil\" diye konuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!