comScore

Galatasaray Galatasaray

G.Saray'ın istediği Toure'den flaş açıklama!

27 Nisan 2013, Cumartesi 13:50

Galatasaray'ın sezon sonunda yapması planlanana stoper takviyesi için adı geçen isimlerden Kolo Toure, Fransa'daki taliplisi Monaco'ya yeşil ışık yakan açıklamalar yaptı.

Devre arasında Galatasaray'ın gündemine gelen Manchester City forması giyen Kolo Toure'nin transferi için çok güçlü bir rakip devreye girdi. Fransa Ligue 1'e tekrar geri dönmesine kesin gözüyle bakılan Monaco, Fildişili oyuncuyu listesine aldı.

Geçtiğimiz günlerde 'Ada'daki günlerinin sayılı olduğunu belirten Fildişili oyuncu da bu iddialara cevap verdi ve Fransız ekibine yeşil ışık yaktı. "Monaco muhteşem bir takım ve Paris'i geçmek istiyorlar" ifadeleri ile transfere sıcak baktığını gösteren Toure, "Benim tecrübem onlar için iyi bir seçenek olabilir" ifadelerini kullandı.
Yaz ayları için yüksek profilli oyuncuların peşine düşen Monaco'nun, daha önce de sarı-kırmızılıların listesinde bulunan Lilleli Aurelien Chedjou için girişimlerde bulunduğu iddia edilmişti.

Monaco'yu satın alan ve ünlü ekonomi dergisi Forbes tarafından dünyanın en zengin 97. insanı olarak gösterilen Rus işadamı Dmitry Rybolovlev'in, sadece transfer için 170 milyon poundluk bir bütçe hazırladığı belirtiliyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!