comScore

Galatasaray Galatasaray

Fatih Terim, Wesley Sneijder kararını verdi!

27 Nisan 2013, Cumartesi 13:35

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in, Gaziantepspor ile oynanacak mücadelede sakatlığı bulunan Wesley Sneijder'in yerine Yekta Kurtuluş'u sahaya sürmesi bekleniyor.

Spor Toto Süper Lig'de takipçisi Fenerbahçe'nin 7 puan önünde bulunan Galatasaray'da tüm gözler Gaziantepspor ile oynanacak mücadeleye çevrildi. Hafta arasında Benfica ile yorucu bir 90 dakika oynayan Fenerbahçe'nin Kayserispor ile karşılaşacağı haftada şampiyonluk yolunda büyük bir adım daha atmak isteyen sarı-kırmızılılarda teknik direktör Fatih Terim sahaya süreceği kadrosunu da şekillendirmeye başladı.

Gaziantep'de oynanacak kritik mücadele öncesinde tecrübeli teknik adamı düşündüren tek konu Wesley Sneidjer'in sakatlığı. Son antrenmanda Hollandalı oyuncusunu riske etmeyerek kondisyon uzmanı Scott Piri ile çalıştıran Terim'in, Sneijder'i G.Antep'te de olası bir sakatlıktan kaçınmak adına Elazığspor maçında olduğu gibi kulübede tutacağı tahmin ediliyor.
SNEIJDER'İN YERİNE YİNE YEKTA

Kalede Fernando Muslera'yı kullanacak olan Fatih Terim, savunmada ise değişikliğe gidecek. Elazığspor karşısında cezası nedeniyle forma giyemeyen Semih Kaya, Gaziantep'te ilk 11'e dönecek ve Gökhan Zan'ın yanında forma giyecek. Sol kanatta Albert Riera'ya şans verecek olan 60 yaşındaki çalıştırıcı, sağ kanatta da Emmanuel Eboue'ye formayı teslim edecek.

Sneijder'in yokluğunda yine Yekta Kurtuluş'a iki yönlü oynama emri verecek olan İmparator; Selçuk İnan, Felipe Melo ve Hamit Altıntop ile orta sahadaki 4'lüyü tamamlayacak. İleri ikilide ise son haftalardaki performansı ile alkış alan Didier Drogba'yı kullanacak olan tecrübeli antrenör, Burak Yılmaz'ı da onun partneri olarak görevlendirecek.

İŞTE G.SARAY'IN MUHTEMEL 11'İ


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!