comScore

Galatasaray Galatasaray

Çizme'de şok iddia!

27 Nisan 2013, Cumartesi 12:31

Sezon sonunda takımdan ayrılıp ayrılmayacağı belirsizliğini koruyan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, İtalyan basınına göre Roma ile el sıkıştı, hazırlıkları tamamladı bile.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim\'in sezon sonunda takımdan ayrılıp ayrılmayacağı belirsizliğini korurken İtalyan basınına göre deneyimli teknik adam Roma ile çoktan el sıkıştı bile... İtalyan basını, Roma\'nın gelecek sezon planlamasını Terim\'in istekleri doğrultusunda yaptığını da yazdı. Çizme basınında yer alan iddialara göre Başkent ekibi deneyimli teknik adam 4 yıllık prensip anlaşmasına vardı. İki tarafın resmi imzaları atmak için sezon sonunu bekledikleri öğrenildi. Terim\'in takımın şampiyonluğa gittiği bir dönemde bu olayın dillenmesini istemediği öğrenildi. Sezon bittikten sonra Romalı yetkililerle tekrar biraraya gelecek olan deneyimli teknik adamın imzayı atarak yeni kariyerine başlayacağı belirtildi.

TAFFAREL VE ÜMİT DAVALA\'YI DA ALACAK
Takvim\'in haberine göre; Deneyimli teknik adamın, uzun vadeli bir çalışma planı yaptığı belirtilirken Sarı-Kırmızılı takımdaki yardımcıları kaleci antrenörü Claudio Taffarel ve Ümit Davala\'yı da beraberinde götüreceği iddia edildi. Roma\'nın bu teklifi de kabul ettiği belirtildi. Deneyimli teknik adam sezon sonu yardımcılarıyla gidecek.

BURAK YILMAZ\'I DA FATİH TERİM İSTEMİŞ!

Roma\'nın kadrosunda görmek istediği Burak Yılmaz için de deneyimli teknik adamın isteği doğrultusunda harekete geçtiği öğrenildi. Terim\'in Destro, Osvaldo, Lamela Pjanic, De Rossi ve Skatalenburg\'un ise kadroda tutulması yönünde rapor verdiği ifade edildi. Galatasaray yönetiminin nasıl bir tavır sergileyeceği ise şimdiden merak konusu...

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!