comScore

Galatasaray Galatasaray

G.Saray'da şampiyonluk için geri sayım

27 Nisan 2013, Cumartesi 12:05

Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak sarı-kırmızılı ekip, galip gelerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmak istiyor.

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında pazar günü Gaziantepspor'a konuk olacak lider Galatasaray, galip gelerek şampiyonluk hedefine bir adım daha yaklaşmayı amaçlıyor.

Ligde oynadığı son 6 maçı kazanarak galibiyet serisi yakalayan ve sezonun tamamlanmasına 4 hafta kala en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 7 puan önünde bulunan sarı-kırmızılı takım, küme düşme hattından uzaklaşabilmek için mücadele veren Gaziantepspor'a karşı puan kaybı yaşamak istemiyor. Kamil Ocak Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak müsabakayı hakem Halis Özkahya yönetecek. 
Gaziantepspor maçı öncesi Galatasaray'da Wesley Sneijder'in sakatlığı sürüyor. Hamit Altıntop ise sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

ŞAMPİYONLUĞUNU İLAN ETME İHTİMALİ

Sarı-kırmızılı ekibin yarınki sonuçlara göre şampiyonluğunu ilan etme olasılığı bulunuyor.

"Cim Bom"un Gaziantepspor maçını kazanması, Fenerbahçe'nin de Kayserispor'a yenilmesi durumunda, son 3 maç öncesi puan farkını 10'a yükseltecek sarı-kırmızılılar, şampiyonluğu garantileyecek.

Ligin 31. haftasında iki takım arasındaki puan farkının değişmemesi durumunda ise Galatasaray'a 32. haftadaki Sivasspor maçını kazanması şampiyonluk için yeterli olacak.

HASAN ŞAŞ TAKIMIN BAŞINDA

Galatasaray'da 2 maçlık cezasını dolduran antrenör Hasan Şaş, Gaziantepspor maçında görevine dönecek.

Mersin İdmanyurdu maçında hakem tarafından tribüne gönderilen isimlerden antrenör Ümit Davala 1 maçlık cezasını Kardemir Karabükspor maçında doldurmuş, antrenör Hasan Şaş ise görev yapabilmek için Sanica Boru Elazığspor maçını da beklemek durumunda kalmıştı.

Teknik direktör Fatih Terim ise 9 maçlık cezası nedeniyle yine takımının başında görev alamayacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!