comScore

Galatasaray Galatasaray

Drogba'ya ahlaksız teklif!

27 Nisan 2013, Cumartesi 10:05

Galatasaray'ın Fildişili yıldızı Didier Drogba, ülkesinin futbol federasyon başkanı Sidy Diallo'nun isteğini yerine getirmeyince etik dışı bir savaşla karşı karşıya kaldı.

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Didier Drogba, ülkesi Fildişi Sahilleri'nin futbol federasyon başkanı Sidy Diallo ile kavgası ülkesinin gündemine tekrar oturdu.

Fildişi medyasında çıkan haberlere göre, ülke futbolunun patronu Diallo ile lideri Drogba arasındaki kavga nedeniyle uzun süredir konuşmadıkları belirtildi. Fildişi Milli takımının eski sponsorlarından biriyle davalık olan Diallo, etik dışı bir teklif yaparak Drogba'dan da bu firmayla yapmış olduğu sponsorluk anlaşmasını iptal etmesi gerektiğini söyledi. Böylece, firmanın Fildişi ve Fransa pazarındaki en büyük kozunu elinden almak isteyen Diallo, Drogba'nın bu teklifi reddetmesiyle yıldız forvete de savaş açtı.

Bunun üzerine Diallo, Milli takım teknik direktörü Sabri Lamouchi'yle konuşarak, Didier Drogba'nın ikinci bir söz söylenmedikçe takıma çağrılmayacağını iletti. Böylece, Didier Drogba da Fildişi'nin Gambiya ile oynadığı maça çağrılmadı. Fildişi medyasında yapılan yorumda; "Lamouchi her zaman 'evet' diyen bir adam. Drogba'ya bu yüzden sırtını döndü. Göreve geldiğinde Drogba'nın onun için verdiği mücadeleyi ve herşeyi unuttu. Lamouchi'nin karakteri yok" dendi.

Didier Drogba'nın Galatasaray'da gösterdiği performansa rağmen neden milli takıma çağrılmadığının gerçek sebebi böylece belli oldu. Lamouchi daha önce yaptığı açıklamada, Drogba'nın form durumu nedeniyle çağrılmadığını açıklayarak herkesi şaşırtmıştı.

(Sporx)


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!