comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray kararını verdi!

27 Nisan 2013, Cumartesi 09:31

Galatasaray yönetimi, adı transfer gündeminden hiç düşmeyen Fernando Muslera ve Burak Yılmaz ile ilgili kararını verdi.

Uğur Asarlı / AKŞAM

TEKLİF 20 MİLYON EURO'NUN ÜZERİNDE OLURS
Fernando Muslera ve Burak Yılmaz gösterdikleri performans ile Avrupa'nın dev kulüplerinin gündeminden hiç düşmüyor. Muslera,Barcelona ve Arsenal'ın transfer listesindeki yerini alırken, Burak Yılmaz'ı ise Atletico Madrid, Tottenham, Manchester United ve Napoli'nin takip ettiği biliniyor.
Galatasaray yönetimi ise bu iki yıldızını satmayı düşünmesede 20 Milyon Euro'nun üzerinde bir teklif gelmesi halinde satışa sıcak bakıyor.

MUSLERA 12 MİLYON EURO'YA GELMİŞTİ
2011 yılında Lazio'dan Galatasaray'a transfer olan Muslera'nın toplam bonservis maliyeti 12 Milyon Euro'yu bulmuştu. Uruguaylı kalecinin bonservisinin yüzde ellisine sahip olan Montevideo Wanderers kulübüne 6.750.000 Euro ödenirken Lazio'ya da 5.250.000 Euro ödeme yapıldı. Sarı-kırmızılı yönetim başarılı kaleciyi 20 Milyon Euro'nun üzerinde bir teklif gelmesi halinde satmayı düşünüyor.

TERİM, BURAK'I BIRAKMIYOR
Şampiyonlar Ligi'nde attığı goller ile Avrupa'nın konuştuğu Burak Yılmaz, sezon başında Trabzonspor'da 5 Milyon Euro'ya Galatasaray'a katılmıştı. Fatih Terim ve Galatasaray yönetimi golcü oyuncuyu bırakmayı düşünmezken, çok yüksek bir teklif gelmesi halinde transferine izin verilecek.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!