comScore

Galatasaray Galatasaray

Terim istiyor, yönetim olumsuz!

26 Nisan 2013, Cuma 14:04

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in Hamza Hamzaoğlu planı reddedildi.

Galatasaray\'da bir yandan şampiyonluk yolunda büyük heyecan yaşanırken, diğer yandan gelecek sezonun planlaması üzerine çalışmalar devam ediyor.

Radyospor\'un edindiği bilgilere göre; yeni sezon planlamalarına devam eden Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim\'in teknik kadrosuna Akhisar Belediyespor\'un hocası Hamza Hamzaoğlu\'nu dahil etmek ve yeni sezondan itibaren takımın başındaHamzaoğlu\'nu çıkarmak istediği iddia edilirken, yönetimin bu fikre sıcak bakmadığı ve Terim\'e olumsuz yanıt vereceği öğrenildi.
YÖNETİM TERİM\'İ TRİBÜNE ÇIKARMAK İSTEMİYOR
Terim\'in Hamza Hamzaoğlu planına yönetimin asıl olarak karşı çıkış nedeniyse Terim\'in saha kenarında olması yönünde. Galatasaray\'a yeni bir model getirmek isteyen Terim\'in Hamza Hamzaoğlu\'nu da yanına alarak kendisinden sonra birinci adam yapma planı, yönetimin olumsuz tavrı nedeniyle şimdilik askıda.

HAMZA HAMZAOĞLU NE DEMİŞTİ?
Bu arada Eurosport Türkiye\'ye bir röportaj veren Hamza Hamzaoğlu, \"Basında Galatasaray ile adınız geçti. Fatih Terim sonrası Galatasaray'daki yapılanmada yer alacağınız iddia edildi. Size gelen bir teklif var mı?\" şeklindeki soruya şöyle yanıt verdi:
\"Zaman neyi gösterir bilemem. Galatasaray çok önemli bir camia. Oralarda çok erken olmak da doğru değil. Şu an Fatih hocanın bırakması da bana doğru gelmiyor. Çünkü onda Galatasaray'ı idare edecek enerji fazlasıyla var. Yapabildiği kadar Galatasaray'da kalması çok daha önemli şu an için. Fatih hoca bıraktıktan sonra, camia bize o görevi layık görürse mutluluk duyarım. Ama şu an benim için henüz erken. Galatasaray gibi bir camia için biraz daha tecrübe kazanmam lazım. Bir gün olur inşallah ama o gün bugün değil. Fatih hocanın ekibinde yer almak, bundan büyük mutluluk duyarım. Ama bu soruya sen sorduğun için cevap veriyorum. Aksi halde bu işlerin şu an gündeme gelmesi çok doğru değil. Dediğim gibi Fatih hocanın daha çok uzun yıllar Galatasaray'ın başında kalacak gücü ve enerjisi var. Ve onu daha uzun yıllar Galatasaray'ın başında görmeyi isteyenlerin başında geliyorum.\"

Aydın Cingöz / Radyospor

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!