comScore

Galatasaray Galatasaray

Barça'dan müthiş takas teklifi!

26 Nisan 2013, Cuma 10:01

İspanyollar, Galatasaray'a Uruguaylı kaleciye karşılık Alexis Sanchez ve Adriano'yu önerdi. Sol bek ve kanatlarda sıkıntısı olan Aslan takas gerçekleşirse gelecek sezon için kadrosunu önemli ölçüde güçlendirecek.

BARCELONA'NIN MUSLERA İÇİN YAPTIĞI TAKAS TEKLİFİNE YEŞİL IŞIK YANDI

Cim-Bom karar arefesinde. Gösterdiği performansla Avrupa'nın birçok büyük kulübünün dikkatini çeken Fernando Muslera için ilk ciddi teklif Barcelona'dan gelirken, cazip takas teklifi Sarı-Kırmızılı kulüpte olumlu yanıt buldu. Barcelona'nın Muslera'ya karşılık olarak Galatasaray'a Alexis Sanchez ile Adriano'yu önerdiği öğrenildi. Ancak Barça aynı teklifi, Handanovic için İnter'e de yaptığı için Cim-Bom'un bir an önce karar vermesi gerekiyor.
Adriano komple savunmacı

Star\'ın haberine göre; Galatasaray'ın gelecek sezonki transfer planlarında sol bek ve kanat için arayışlar ön sıralarda yer alıyor. Barcelona'nın teklif ettiği iki isimden Adriano sol bek mevkisinde görev yapıyor. Ayrıca savunmanın her bölümünde de oynayabilen komple bir futbolcu. Alexis Sanchez ise sağ kanat başta olmak üzere sol kanatta ve forvette oynayabiliyor. Aslan takasa onay verirse iki önemli sıkıntısını çözecek ancak Muslera gibi iyi bir kaleciyi kaybedecek.

Sanchez 55 kez milli oldu

Sarı-Kırmızılılar'ın alternatif bir kaleci arayışında olduğu ve bu konuyu hallederse takası kabul edeceği belirtiliyor. Takasta ismi geçen Sanchez, bu sezon ligde 24 maçta 4 gol 8 asist, Şampiyonlar Ligi'nde ise 8 maçta 1 gol 3 asistle oynadı. 24 yaşındaki Şilili oyuncu 55 kez milli olup 14 gol attı. Adriano ise ligde 20 maçta 5 gol, 1 asist, Şampiyonlar Ligi'nde 5 maçta 1 asistlik performans ortaya koydu. 28 yaşındaki, Brezilyalı star 17 kez milli formayı giydi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!