comScore

Galatasaray Galatasaray

Robben için İtalyanlar devrede! Dev teklif...

25 Nisan 2013, Perşembe 22:36

Bu sezon başlattığı yıldız transferi atağını gelecek sezon da Arjen Robben ile sürdüreceği iddia edilen Galatasaray'a İtalya'dan dişli bir rakip geldi.

 Bir süredir Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu söylentileri olan ve Bayern Münih'in Mario Götze transferi sonrasında gözden çıkarıldığı ifade edilen Arjen Robben için İtalya'dan sürpriz bir iddia geldi.

İtalya basınının önde gelen yayın organlarından Corriere dello Sport'un haberine göre, Juve Hollandalı yıldız için Münih'e 18 milyon euroluk bir teklif yapacak.
Geçtiğimiz yaz aylarından bu yana kadrosunu yıldız bir isim ile takviye etme çabasında olan teknik direktör Antonio Conte'nin, taktiksel tecrübesi ve dizilişte genişlik kazandıracak yapısı nedeniyle 29 yaşındaki futbolcuyu listesinin üst sıralarına aldığı vurgulandı.

Öte yandan Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Barcelona'yı 4-0 mağlup eden Bayern Münih'in en etkili ismi olan Robben'in, bu karşılaşmada Juventus yetkilileri tarafından takip edildiği de belirtildi.

Gelecek sezon takımın başına gelecek olan Josep Guardiola'nın takımdan gönderilmesine onay verdiği ifade edilen Robben, bu sezon Bavyera ekibi ile sahaya çıktığı maçta 26 maçta 10 gol ve 12 asistlik bir performans sergiledi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!