comScore

Galatasaray Galatasaray

Taraftar Umut için kararını verdi

25 Nisan 2013, Perşembe 11:51

Galatasaray taraftarının büyük çoğunluğu, sarı-kırmızılı kulüpteki geleceği belirsiz olan golcü oyuncu Umut Bulut'un takımda kalmasını istiyor.

Galatasaray'da bu sezonun en önemli isimleri arasında yer alan ve Spor Toto Süper Lig'de attığı gollerle sarı-kırmızılı takımın zirvede yer almasında önemli paya sahip Umut Bulut'un bonservisinin sezon sonunda alınıp alınmayacağı merakla bekleniyor.

Sarı-krımızılı takımın taraftarlarının büyük çoğunluğu ise golcü oyuncunun bonservisinin alınmasından yana. Galatasaray taraftarının buluşma noktası olan Webaslan.com'da yapılan ankate katılan taraftarların üçte ikilik kısmı golcü oyuncunun bonservisinin alınması gerektiğini düşünüyor.
Ankete katılanların, 4046'sı Umut Bulut'un kalmasından yana oy kullanırken, kullanılan 2020 oy da bonservisinin alınmaması yönündeydi.

Galatasaray'ın, 2011/2012 sezonunun başında Toulouse'dan kiraladığı Umut Bulut'un bonservisi için 3.2 milyon euro'ya satın alma opsiyonu bulunuyor.

Umut Bulut sarı-kırmızı formayla bu sezon çıktığı 25 Süper Lig maçında 12 kez fileleri havalandırırken, golcü oyuncu 10 Şampiyonlar Ligi maçında da forma giydi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!