comScore

Galatasaray Galatasaray

Barça Muslera'yı takibe aldı!

25 Nisan 2013, Perşembe 11:05

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'e karşı oynanan yarı finalde yediği gollerle iyice gözden düşen Victor Valdes'in yerine Galatasaray'ın başarılı ismi Fernando Muslera geçiyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon çeyrek finale akdar çıkıp adından söz ettiren Galatasaray'ın başarılı kalecisi Fernando Muslera Barcelona'nın radarına girdi. Sky Italia'nın haberine göre Katalan devi, bu sezon takımdan ayrılması gündemde olan kalecileri Victor Valdes yerine Uruguaylı eldiveni listeye aldı.

İtalyan basınındaki habere göre, Barça Inter'in kalecisi Samir Handanovic'i listenin başında tutuyor. Boşnak eldiven için Alexis Sanchez'i takas olarak kullanacağı belirtilen Barcelona bu transfer gerçekleşmezse Muslera'ya yönelecek.

YOKLADILAR...

Uruguaylı kalecinin transfer durumu ile ilgili temaslarda bulunan Katalan ekibi Handanovic transferinin gerçekleşmemesi durumunda Muslera için somut adım atmaya hazırlanıyor.

Haberde 26 yaşındaki file bekçesinin Uruguay Milli Takımı'nın ve Galatasaray'ın önemli bir değeri olduğu ve Muslera'nın Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final gören sarı-kırmızılılarda yeniden doğduğunun altı çizildi. Galatasaray taraftarının Muslera'ya olan bağlılığı belirtilirken yıldız kalecinin Lazio formasıyla Avrupa'da da tecrübesinin olduğu aktarıldı.
 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!