comScore

Galatasaray Galatasaray

Carlinhos'tan haber var!

25 Nisan 2013, Perşembe 10:50

Galatasaray'ın da transfer gündeminde yer alan Brezilyalı sol bek Carlinhos, geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Sezon başında ve devre arası transfer döneminde Galatasaray ile adı geçen Brezilya'nın Fluminense takımında forma giyen sol bek Carlinhos geleceği hakkında konuştu.

Brezilyalı yıldız Carlinhos, Galatasaray'ın kendisine ve Fluminense'ye 2012 yılında tekliflerde bulunduğunu belirtirken, ''Sezon ortasında Fluminense'ye teklifte bulunuldu anca kulüp bu teklifle ilgilenmedi. O dönemde Taffarel ile konuşuyordum. Bana sürekli takımı, şehri ve teknik kadroyu anlatıyordu. Ancak kulüple de benimle de anlaşma sağlanamadı. Şu anda Fluminense'de mutluyum ve odaklandığım tek şey Fluminense'' ifadelerini kullandı.
Brezilya'daki futbolun eskiye oranla çok geliştiğini, artık 10 yıl öncesi gibi olmadığını belirtirken, ''Ailem ve ben burada yaşamaktan dolayı çok mutluyuz. Brezilya kulüpleri ve futbolculara bakışları artık çok değişti'' şeklinde konuştu.

Carlinhos yeni gelebilecek tekliflerle ilgili de kısa bir açıklama yaparken, ''Fluminense Galatasaray'dan gelebilecek teklifleri dinlemeyecektir. Sonuçta ben de burada mutluyum'' ifadelerini kullandı.

Brezilyalı sol bekin kulübü ile 2014 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!