comScore

Galatasaray Galatasaray

Johan Elmander'in şampiyonluk yorumu

25 Nisan 2013, Perşembe 08:50

Galatasaray'ın İsveçli golcüsü Johan Elmander, sarı-kırmızılı takımda çok güze 2 yıl geçirdiğini ve hala daha geçirmeye devam ettiğini söylerken, Fatih Terim ve taraftardan da övgü dolu sözlerle bahsetti.

Galatasaray'ın İsveçli yıldızı Johan Elmander, GS TV'de yayınlanan Ülker Fanzone Çocuk Saati programına konuk oldu ve birçok konuda açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'da çok iyi bir arkadaşlık ortamı olduğunu, bunun baş mimarının da Fatih terim olduğunu ifade eden Elmander, taraftardan da övgü dolu sözlerle bahsetti.
''BİR AİLE HAVASINA SAHİBİZ''

''Tabi ki çok mutlu oldum Galatasaray gibi büyük bir kulübe geldiğim için. Bunu taraftarı görünce havaalanında ve stadyumda daha iyi anladım. Çok güzel iki sezon geçirdim ve hala daha geçirmeye devam ediyorum. Birbirne çok yakın bir arkadaş ve oyuncu gurubuna sahibiz. Kimse bu grubun dışında kalmıyor. Tabi burada en büyük etken hocamız Fatih Terim. Onun sayesinde takımımızda böyle bir aile havası var.''

FATİH TERİM'DEN ÖVGÜYLE BAHSETTİ

''Fatih Terim, benim çok saygı duyduğum bir isim. Saha dışında da çok arkadaş yanlısı ve iyi kalbli bir insan. Futbol bölümü için fazla birşey söylemye gerek çok. Çok saygı duyulan bir isim. Ne yaptığını bilen bizden ne istediğini bilen bir isimle çalışıyoruz.''

''ÖNCE KALAN 4 MAÇA KONSANTRE OLMALIYIZ''

''Şampiyon olduk diyemeyiz. 4 tane önemli maçımız var. Önce o maçlara konsantre olmalıyız ve o maçları oynamalıyız. Ondan sonra umarım 2. şampiyonluk gelir.''

''TARAFTAR HAKKINDA EN UFAK KÖTÜ BİR YORUM YAPAMAM''

Galatasaray'a gelmeden önce de taraftar hakkında birçok bilgi aldım ama açıkçası bu kadar da beklemiyordum. Bu kadar ilgi bu kadar destek beni şaşırtıyor. Bizi sürekli destekliyorlar. Onlar için en ufak kötü bir yorum yapamam. Galatasaray taraftarının önünde futbol oynamayı çok seviyorum.

Son olarak Galatasaray'da çok mutlu olduğunu ifade eden sevilen yıldız, ''Bir sene daha kontratım var ama futbol bu. Önümüzdeki sezon ne olacağını bilemeyiz'' ifadelerini kullandı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!