comScore

Galatasaray Galatasaray

Dev kupa için 5 yıl daha!

25 Nisan 2013, Perşembe 08:46

Şampiyonlar Ligi'ne çeyrek finalde veda eden sarı-kırmızılılarda 'ağabeyler', Fatih Terim'e "Hocam bu takımın sana ihtiyacı var. Devler Ligi'nde zafer istiyoruz ama bu 1 yılda olmaz. 5 yıl daha kal" dedi

Sarı-kırmızılıları üst üste 2. şampiyonluğuna götüren teknik direktör Fatih Terim'in Avrupa'dan teklifler almasının ardından G.Saray camiası da harekete geçti. Başta İtalya olmak üzere Almanya ve Fransa'dan da teklifler alan Terim ile camianın önde gelen isimleri bir görüşme yaparken kulübün hedefi olan Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu için uzun süreli bir sözleşme konusunda ısrarcı olundu.

Milliyet\'in haberine göre; Sözleşmesi sona erecek olan Terim ile görüşen camianın ağabeyleri, bu sezon Devler Ligi'nde oynanan çeyrek finalin sadece bir başlangıç olması gerektiğini vurgulayarak ortak görüşlerini deneyimli teknik adama aktardı. Düzenli olarak Terim'le Florya'da görüşüp G.Saray, masaya yatırılırken Terim dönemindeki başarılarla camianın birlik olduğu da hatırlatıldı.
\"İKNA EDİLMELİSİN\"

Yapılan görüşmede, \"Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak istiyorsak kesinlikle takımda kalmanız gerekiyor. Ancak bu 1 yıllık imza ile olmaz. Uzun vadeli bir program hazırlanmalı ve 5 yıllık imza atarak bu görevin başında kalmalısınız\" ifadeleri kullanıldı. Fatih Terim'in daha önceden yaptığı “Yoruldum” açıklamalarına da değinilirken \"Hocam biliyoruz senin de ikna edilmen gerekiyor. Ancak takımın sana ihtiyacı var\" denildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!