comScore

Galatasaray Galatasaray

Didier Drogba: Bu formayı giymekten gurur duyuyorum

24 Nisan 2013, Çarşamba 20:45

Sosyal medya üzerinden taraftarla konuşan Galatasaraylı Didier Drogba, "Türkiye'deki futbol seviyesi çok ilginç, burada çok mutluyum" şeklinde konuştu.

Galatasaraylı Didier Drogba, Le 12eme homme aracılığıyla Twitter üzerinden hayranlarıyla konuştu.

Türkiye'deki futbol seviyesi hakkında konuşan Didier Drogba,“İstanbul harika bir şehir. Buradaki futbol seviyesi çok ilginç. Çokmutluyum” şeklinde konuştu.

Filidişi Sahilli yıldız, “Kariyerimdeki en iyi an 2012 Şampiyonlar Ligi finali” dedi.

“Galatasaray'danayrıldıktan sonra ne yapacaksınız” sorusunu yıldızı futbolcu, “Galatasaray'labir yıllık daha sözleşmem var. Sözleşmem bititkten sonra futbola devamedip etmeyeceğim konusunu düşüneceğim” şeklinde cevapladı.

“Futbolu ne zamanbırakacaksınız” sorusunda Drogba, “Durmayaniyetim yok. Şu anda gerçekten Galatasaray'da en üst seviyeye çıkmayaodaklandım” dedi.

"Galatasaray'da kaptanlık yapıp yapmayacağı sorulan oyuncu busoruya da şu şekilde cevap verdi: "Bilmiyorum ama Galatasaray formasınıgiymekten zaten gurur duyuyorum."

Şampiyonlar Ligi'ni Bayern Münih'in kazanma ihtimali sorulan Drogba bu soruya da, "Jose Mourinho, Essien ve Carvalho için Madrid'den yana olsam bile mantıklı gözüküyor" şeklinde cevap verdi.

Galatasaray taraftarı hakkında düşünceleri sorulan yıldız,"Galatasaray taraftarı hakkında en çok sevdiğim şey çok tutkuluolmaları" diye konuştu.

"Şükrü Saracoğlu'nda şampiyon olur muyuz?" şeklinde yöneltilen soruya Didier Drogba şöyle yanıt verdi: "Umarım Fenerbahçe maçından önce şampiyon oluruz."

Eurosport


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!