comScore

Galatasaray Galatasaray

G.Saray'a yüzde 200 zam!

24 Nisan 2013, Çarşamba 14:06

Galatasaray taraftarının maça yoğun bir ilgi göstereceğini düşünen Gaziantepspor Kulübü kale arkası bilet fiyatlarına yüzde 200 oranında bir zam yaptı.

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Gaziantepspor ile Galatasaray arasında oynanacak kritik karşılaşmanın bilet fiyatları yüzde 200 oranında zamlı fiyatla satışa çıktı.

Fenerbahçe'nin Gençlerbirliği deplasmanından 2-0'lık mağlubiyetle dönmesinin ardından ezeli rakibiyle arasındaki puan farkını 7'ye yükselten Galatasaray, şampiyonluğunu ilan etmek için artık geri sayıma geçti.

Gaziantepspor deplasmanına yönetimi ve taraftarıyla adeta çıkarma yapmaya hazırlanan sarı-kırmızılı kulüp, stat kapasitesinin yüzde 5'i oranında kendilerine ayrılan 890 biletin arttırılması için Gaziantepspor Yönetimi'ne başvurdu ve beklemeye başladı.

KAYSERİ'YE 5, G.SARAY'A 100 TL 

Galatasaray taraftarının maça yoğun bir ilgi göstereceğini düşünen Gaziantepspor Kulübü de kale arkası bilet fiyatlarına yüzde 200 oranında bir zam yaptı. Ligde son oynanan Kayserispor maçında kale arkası bilet fiyatını 5 TL olarak açıklayan Gaziantepspor Kulübü, Galatasaray maçında bu rakamı 100 TL olarak belirledi. Kayserispor ile oynanan maçta 10 TL olan Maraton tribünü Galatasaray maçında 120 TL, 20 TL olan kapalı tribünü ise 250 TL'den satışa sunuldu.

F.BAHÇE MAÇINA GÖRE YÜZDE 55

Gaziantepspor, Fenerbahçe ile Kamil Ocak Stadı'nda oynanan maçta kale arkası bilet fiyatını 40 TL, Maraton bilet fiyatını 50 TL ve Kapalı tribün bilet fiyatını ise 150 TL olarak belirlemişti. Kırmızı siyahlı kulüp, Fenerbahçe maçında satışa sunduğu bilet fiyatları baz alındığında Galatasaray maçının bilet fiyatlarına ise yüzde 35 ila 55 arasında bir zam uyguladı.

UÇAK BİLET FİYATLARI PATLADI!

G.Antep'in G.Saray'a vereceği cevap şimdiden merak konusu olmaya başlarken; sarı-kırmızılı taraftarlar Kamil Ocak Stadı'nı tıklım tıklım doldurmak için organize olmaya başladı. İstanbul - Gaziantep uçak seferlerine yoğun ilgiden dolayı bilet fiyatlarında patlama yaşanırken; satışa çıkacak olan biletlerin karaborsa da yüksek fiyatlar ile satışa çıkması bekleniyor.

 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!