comScore

Galatasaray Galatasaray

Almanlar ayrılabilir derken G.Saray da diyor!

24 Nisan 2013, Çarşamba 13:50

Bayern Münih'in eski hocalarından Ottmar Hitzfeld, Alman basınına verdiği demeçte Götze'den sonra Bayern'in Robben'in de içlerinde yer alabileceği bir ya da birkaç oyuncuyu satabileceğini belirtti.                       

Bir dönem Bayern Münih'i de çalıştıran tecrübeli teknik adam Ottmar Hitzfeld Almanya birinci ligi ''Bundesliga''nın resmi internet sitesine yaptığı açıklamada Götze transferini değerlendirdi.

HITZFELD, SHAQIRI VE GOTZE'NİN
OYNAMASINI BEKLİYOR
Götze'nin gelmesiyle birlikte hücumda birçok alternatifin bulunması nedeniyle Bayern Münih'in bir ya da birkaç isimle yollarını ayırabileceği yorumunda bulunan tecrübeli hoca, İsviçreli genç oyuncu Xherdan Shaqiri'nin gelecek sezonla birlikte çok daha fazla şans bulmasını beklediğini de ifade etti. Hitzfeld, Guardiola'nın gelişiyle her şeyin sezon sonunda daha netleşeceğini sözlerine ekledi.
Götze'nin oyunun hücum yönünde oynadığı ve bu bölgedeki alternatifler arasında Galatasaray'ın da transfer listesinde bulunan Arjen Robben'in de olması, Alman basınında sarı-kırmızılı takımın yaz transfer sezonunda şansının daha fazlalaştığı yorumlarına neden oldu.

ROBBEN GÖNDERİLMESİ
MUHTEMEL ADAYLAR ARASINDA


Almanya'nın saygın gazetelerinden ''Bild'' yaptığı haberde Götze transferinde etkilenecek isimler arasında Toni Kroos ve Mario Gomez ile birlikte Robben'in de yer aldığını belirtirken, Galatasaray'ın Hollandalı yıldız ile ilgisinden bahsetti.

29 yaşındaki Hollandalı Arjen Robben, bu sezon Bayern Münih'te geçtiğimiz yıllara oranla daha az forma şansı buluyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!