comScore

Galatasaray Galatasaray

Ezeli rakipler Alper için kapışıyor!

24 Nisan 2013, Çarşamba 13:01

Eskişehirspor'un milli yıldızı Alper Potuk için Galatasaray ve Fenerbahçe bir kez daha karşı karşıya geldi.

Alper Potuk için Galatasaray\'ın 6 milyon dolar ve 2 futbolcu teklifi üzerine F.Bahçe 8 milyon dolara çıktı. Başkan Halil Ünal ise 10 milyon dolarda ısrarcı...

Ligin sonlarına yaklaştıkça transfer piyasası ve iddiaları da sıklıkla ortaya çıkmaya başladı...

Özellikle Süper Lig'de şampiyonluk yarışında mutlu sona ulaşacak takımın çok büyük bir sürpriz yaşanmazsa az çok belli olmasının ardından iki ezeli rakip de transfer taarruzuna girdi.

Fenerbahçe'nin ve Galatasaray'ın şu anda ortak noktada buluştukları isim ise sezonun flaş oyuncularından biri olan Eskişehirsporlu Alper Potuk. Es-Es'in yıldız futbolcusu için şu anda kıyasıya bir yarış başlamış durumda. Galatasaray ilk etapta Alper için Eskişehirspor'a 6 milyon dolar ve iki futbolcu teklifinde bulundu. Ancak Eskişehirspor başkanı Halil Ünal futbolcu teklifine sıcak bakmazken para konusunda kararlı görünüyor.

Habertürk\'ün haberine göre; Bu gelişmeler üzerine devreye giren Fenerbahçe ise yıldız oyuncu için kulübüne 8 milyon dolar teklifte bulundu. Başkan Ünal'ın ise 10 milyon dolarda ısrarcı olduğu ve bu rakamın aşağısına inmeyi düşünmediği öğrenildi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!