comScore

Galatasaray Galatasaray

Sneijder görür görmez gözlerini kapattı!

24 Nisan 2013, Çarşamba 11:20

Geçtiğimiz akşam Maçka Arabesque Restauranta çılgın bir geceye ev sahipliği yaptı.

Hollandalı müzik gurubu De Toppers ve GS'lı futbolcular aynı gecede buluşup eğlendiler. 2009 yılı Eurovision'da Hollanda'yı temsil eden De Toppers grubu, ülkelerinde yayınlanan bir televizyon programı için 1001 gece konseptini Dünya'nın 1001 yerine giderek gerçekleştiriyorlar.

İstanbul'da Sultan Ahmet, Mısır Çarşısı ve bir sürü tarihi yerden sonra gecelerin eğlencesini görmek için Arabesque restoranda soluğu aldılar.

Yanlarında da kendi memleketlerinden Galatasaray'lı futbolcular Nordin Amrabat ve Wesley Sneijder de bulunmaktaydı. Grup gece boyunca çılgınlıkları ile eğlenceli dakikalar yaşadı ve yaşattı. Gece sonu De Toppers grubu kendilerini sahneye attı ve "Shine" şarkısını seslendirdiler.

*Sneijder, sahneye oryantal çıktığında gözlerini kapadı ve yanında dans etmelerini istemedi. "Galiba yenge kızıyor". masada espiri konusu oldu ve kahkahalar koptu.

*Çiğ köfteye doyamayan GS'lı futbolcular masalarına sık sık çiğ köfte servisi istediler.

De Toppers grubu üyeleri Mayıs ayında tekrar İstanbul'a geleceklerini burayı çok beğendiklerini ve daha çok gezmek istediklerini söylediler.
 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!