comScore

Galatasaray Galatasaray

G.Saray cephesinden Casillas açıklaması

24 Nisan 2013, Çarşamba 11:05

Galatasaray Sportif AŞ Genel Müdürü ve İcraa Kurulu Başkanı Lütfi Arıboğan, Iker Casillas ve Fernando Muslera hakkında açıklamalarda bulundu.

Şampiyonluk yarışında, son 4 haftaya girilirken, en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 7 puan önüne geçen Galatasaray, bu avantaja karşın son derece temkinli.

Sarı kırmızılılar, kalan 4 haftaya final gözüküyle bakarken, camianın, futbol takımı ve taraftarın "şampiyon olduk" düşüncesiyle rehavete kapılma olasılığını ortadan kaldırmaya çalışıyorlar.

Galatasaray Sportif AŞ Genel Müdürü ve İcraa Kurulu Başkanı Lütfi Arıboğan, ligin bitmediğini vurgu yaparak, "Lig bitmedi. Final havasında 4 maç oynayacağız. Biten bir şey yok. Bu nedenle Galatasaray, takımı, yönetimi, taraftarı kısacası her unsuruyla hedefe kanalize oldu. Biz sakin biçimde çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Lütfi Arıboğan, Galatasaray'la ilgili transfer haberlerinin ise kendilerinden bağımsız olduğunu belirterek, "Şu anda her hangi bir aksiyonumuz yok. Bazı yıldız futbolcularla kulübümüzün isminin bir arada yazıldığını görüyoruz. Ama bizim her hangi bir çalışmamız yok. (Iker Casillas?) İsmi Real Madrid'le özdeşleşmiş bir kaleci. Onlar için sembol bir oyuncu. Bizim herhangi bir çalışmamız yok. Muslera'ya teklifler geldiği yönünde pek çok söylenti var. Bunları biz de duyuyoruz; ama bize gelen resmi bir teklif yok. Muslera mükemmel bir kaleci. Kendisinden çok memnunuz" ifadelerinin kullandı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!