comScore

Galatasaray Galatasaray

'G.Saray'dan ayrılmak en büyük hatam'

24 Nisan 2013, Çarşamba 10:35

İngiltere'de Championship ekiplerinden Blackburn Rovers'ta kiralık oynayan Colin Kazım, en büyük hatasının G.Saray'dan gitmek olduğunu söyledi.

İngiltere'de Championship ekiplerinden Blackburn Rovers'ta kiralık oynayan Colin Kazım, en büyük hatasının G.Saray'dan gitmek ve Fatih Terim için oynayamamak olduğunu söyledi. Hürriyet Gazetesi'ne bir röportaj veren Kazım, Galatasaray'ın kendisi için bir cennet olduğunu dile getirdi.

"Şu anda iki çocuğum var ve bu durum benim hayata bakışımı değiştirdi. Türkiye'de basının hakkımda yazdıkları ve ellerinde tek bir kanıt olmamasına rağmen babamla beni maç satmaktan dolayı suçlaması beni değiştirdi. Alex, Carlos, Zico, Gökhan, Semih, Christoph Daum sayesinde çok şey öğrendim. Yine de hayat beni hep dışarı itti. Tüm yaşadığım kötü olaylara rağmen Tanrı hep benimleydi. Evet sorunun cevabı, ben değiştim, Kazım değişti."

"Evet. En büyük pişmanlığım Galatasaray... O formayı bırakıp ayrılmam hayatımdaki en büyük pişmanlık. Herkesin beni boğmaya çalıştığı bir dönemde bana çok şey katan Terim'i bırakıp gitmek en büyük pişmanlığım oldu. Şu an iyi bir insan ve oyuncuyum. Artık çok olgunlaştım."

"Şampiyonlar ligi'nde Chelsea'ye ve FA Cup'ta Arsenal'e karşı oynadığım maçlar olağanüstüydü. Ama İstanbul'daki derbi heyecanlarını ve o derbilerde gol atmanın mutluluğunu hiçbir yerde bulamadım. Galatasaray benim için bir cennetti ve gol attığımda bir kuş misali stadyumun üzerinden kendimi izliyordum."


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!