comScore

Galatasaray Galatasaray

Florya'da Didier Drogba'ya yoğun ilgi

23 Nisan 2013, Salı 15:35

Gaziantepspor maçının hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde sürdüren Galatasaray'ın antrenmanında Didier Drogba'ya özel ilgi vardı.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Gaziantepspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle çocuklara açık olarak gerçekleştirilen antrenmanla devam etti.

Antrenman öncesinde futbolcular, minik taraftarlarla fotoğraf çektirerek bu özel gündeki anıları ölümsüzleştirdiler. Fatih Terim ve futbolcular lehine tek tek tezahüratlar yapılırken Galatasaraylı çocukların sevgi gösterisi eşliğinde antrenman başladı.

Antrenmanın ilk bölümünde oyuncular, ısınma ve açma - germe hareketlerinin ardından iki grup halinde beşe iki top kapma çalışması yaptı. Ana bölümde çift kale maç gerçekleştirildi.

Antrenman, performans uzmanı Scott Piri yönetimindeki fiziksel çalışmayla son buldu.

Hakan Balta, antrenmanın tamamında takımla birlikte yer aldı. Çağlar Birinci ise tedavisinin ardından takımdan ayrı sahada çalıştı.

Didier Drogba, idman sonrası tribünleri selamlayarak sevgi gösterilerini karşılıksız bırakmadı.

Galatasaray, Gaziantepspor karşılaşmasının hazırlıklarını Çarşamba günü saat 12.00'de Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla sürdürecek


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!