comScore

Galatasaray Galatasaray

'Drogba başka bir dünyadan'

23 Nisan 2013, Salı 11:01

Elazığ kalecisi Ivesa kendisine 2 gol atan Fildişili yıldızı övdü: "Maçtan sonra soyunma odasında onu konuştuk. Messi ve Ronaldo ile aynı seviyelerde. Durdurmak mümkün değil."

Galatasaray'ın Sanica Boru Elazığspor'u Türk Telekom Arena Stadı'nda 3-1 yendiği karşılaşmada attığı 2 golle sarı kırmızılıları galibiyete götüren isim olan Didier Drogba'ya rakip takımın kalecisi övgü yağdırdı. Hırvat basınına konuşan Vanja Ivesa, \"Yıllar önce Drogba'nın bir maçını izlediğimde onun Messi, Ronaldo gibi oyuncularla aynı seviyede olduğunu düşünmüştüm. Bunun ne kadar doğru olduğunu yüz yüze gelince anladım. O kesinlikle başka bir dünyadan\" dedi.

Milliyet\'in haberine göre; Karşılaşmanın ardından Elazığ soyunma odasında konuşulan tek şeyin Fildişi Sahilli yıldız olduğunu itiraf eden Hırvat file bekçisi, \"Herkes onu konuşuyordu. Savunmadaki arkadaşlarım bana onu tutmanın neredeyse imkansız olduğunu söylediler. Sürekli hareket ediyor ve çok da güçlü. Zaten onu sahada görür görmez oyunun farklı bir seviyesinde olduğunu hemen anlıyorsunuz. Kesinlikle muhteşem bir forvet\" ifadelerini kullandı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!