comScore

Galatasaray Galatasaray

Galibiyet serisinin sırrı!

23 Nisan 2013, Salı 10:01

Galatasaray'ın devre arasında transfer ettiği yıldızlar oyuncuları Drogba ve Sneijder takıma içerde dışarda katkı yapıyor.

Didier Drogba TT Arena'da kazanılan Mersin ve Elazığ maçlarında duble yaptı. WesleySneijder, Kayseri ve Karabük deplasmanlarında attığı gollerle takımını galibiyete taşıdı.

AMK\'nın haberine göre; Ligde bitime 4 hafta kaldı, Galatasaray camiasında şampiyonluk için heyecanlı bekleyiş başladı. Sarı-kırmızılılar 5 maçlık galibiyet serisi yakalarken, bu başarıda aslan payı Drogba-Sneijder ikilisinde. Drogba TT Arena'da, Sneijder deplasmanda oynanan maçlarda kalitelerini gösterdi ve performanslarıyla direkt skora etki etti.

Fildişili forvet Aslantepe'deki son iki lig maçının tartışmasız yıldızıydı. 3-1 biten Mersin ile Elazığ maçlarında 2'şer gol atan ve takımını galibiyete taşıyan Didier Drogba, Arena'da 2-0 kazanılan İstanbul Belediye karşılaşmasında Burak'ın gollerini hazırladı.\"Parçalı Fil\" ayrıca iç sahada 2-0 yenilgiden çevrilen 4-2'lik Orduspor maçının da gizli kahramanıydı.

Ligde Arena'da tek golünü Orduspor'a atan Sneijder ise dış sahada ön plana çıktı. Kadir Has'ta maç başladığı gibi gol perdesini açan Hollandalı, 3-1'lik Kayserispor galibiyetinde önemli rol oynadı.

KAMİL OCAK'TA SAHADA
Wesley Sneijder Karabük deplasmanında attığı kritik golle de Galatasaray'ın kazanmasını sağladı. Ağrıları geçen \"Altın Portakal\" Kamil Ocak'ta oynanacak Gaziantepspor maçında sarı-kırmızılıların en büyük silahı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!