comScore

Galatasaray Galatasaray

Aysal kararını verdi!

23 Nisan 2013, Salı 08:46

Fenerbahçe Yönetimi, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ı, 3 Temmuz sürecindeki tutumları nedeniyle Benfica ile oynanacak rövanş maçına çağırmama kararı aldı.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın geçtiğimiz günlerde "Fenerbahçe'ye destek vermek için Lizbon'a giderim" açıklaması Kadıköy'de fazla yankı bulmadı.

Milliyet'in haberine göre; Sarı-lacivertli yöneticiler Aysal'a bu konuda bir davette bulunmayacaklarını kesin bir dille ifade ettiler. Özellikle 3 Temmuz sürecinde ezeli rakiplerinin tutumu sebebiyle sarı-kırmızılı camiaya hâlâ kızgın ve kırgın olan Fenerbahçe cephesi,Ünal Aysal'ı ilk maçın sonucu ne olursa olsun rövanş maçında görmek istemiyor.
Hatta bazı yöneticiler Aysal için "Demeçleri bize samimi gelmiyor" ifadesini kullandılar. Yöneticiler ise isteyen kulüp başkanın gelip maçı izleyebileceğini ancak kimseye özel bir davetin yapılmayacağının altını çizdiler. Bilindiği gibi Aysal, Fenerbahçe'nin davet etmesi durumunda seve seve Lizbon'da tribündeki yerini alabileceğini söylemiş,"Kimse de bana gitme, hayır diyemez. Galatasaray kucaklayıcı bir kulüptür" diye konuşmuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!