comScore

Galatasaray Galatasaray

F.Bahçe ve G.Saray için ne dedi?

23 Nisan 2013, Salı 00:46

Ünlü müzisyen Nihat Doğan Fenerbahçe ve Galatasaray'ın şampiyonluk yarışını değerlendirirken, Fatih Terim ve Selçuk İnan hakkında da çarpıcı tespitlerde bulundu.

Sporvizyon'un konuğu olan ünlü sanatçı Nihat Doğan, aynı zamanda da Galatasaray Kongre Üyesi.

Programda Süper Ligdeki Şampiyonluk yarışı ve Fenerbahçe'nin zirvenin gerisinde kalması tartışıldı. Ünlü Müzisyen Nihat Doğan gündemdeki konulara dair çarpıcı tespitlerde bulundu.

"FENERBAHÇE, İKİNCİ BİR SARAÇOĞLU TRAMVASI İSTEMEZ"
Fenerbahçe'nin yaşadığı yenilgiden sonra matematiksel olarak olmasa da mantıken şampiyonluk şansının kalmadığını söyleyen Nihat Doğan:
"Şunu kimse unutmasın; şampiyonlukta ve kümede kalmada psikolojik boyut çok önemli. Fenerbahçe'nin hocası Aykut bey, 'bu iş bitmiş' diyor. Bu sözden sonra futbolcudan mücadele beklemek ahmaklık olur. Geçen sezon Saraçoğlu'ndaki Galatasaray şampiyonluğundan sonra ikinci defa Fenerbahçe böyle bir tramvayı tekrar etmek istemez. Geçen seferki stat olayları başka şeylere tepkiden dolayı olmuştu ancak bu sefer başkan ve Aykut hoca taraftarla baş başa. Gençlerbirliği karşısında Fenerbahçe yoruldu bitti deniyor, dört gün sonra bu takım Barcelona'ya yenilmemiş bir takım ile oynayacak o zaman nasıl güçlenecek ?

NİHAT DOĞANDAN OLAY TWEET'İ İLE İLGİLİ AÇIKLAMA VE ÖZÜR
Gençlerbirliği – Fenerbahçe maçından önce maçın mutlak favorisi'nin Fenerbahçe olduğunu söyleyen ve Gençlerbirliği ne hiç şans tanımayan Nihat Doğan bu konuya da açıklık getirdi.

 Doğan, "Fenerbahçe karşısında galibiyeti olmayan Gençlerbirliği'ne ters mantık yaptım. Ve istedim ki futbolcular daha da hırslansın. Herkes huzurunda tüm Gençlerbirliği camiasından özür diliyorum ve tebrik ediyorum” şeklinde konuştu. 

"ASLINDA, TERİM'İN SAHADA OLMAYIŞI FUTBOLCU İÇİN BÜYÜK AVANTAJ"
Galatasaray'ın futbolunu da değerlendiren ünlü müzisyen Nihat Doğan, "Ben Selçuk'un oyununu fazla beğenmiyorum. Ama şu son 4-5 maçta performans arttı. Oynadığı zaman Real Madrid'i dağıtan Galatasaray varken Gençlerbirliği karşısında yürüyen, maçı çeviremeyen bir Fenerbahçe olmasından dolayı ben bu işin bittiğini düşünüyorum. Fatih hocanın bazen saha kenarında olması futbolcular arasında gerginlik yaratıyor. Yapılan ters bir hareketin ardından hemen oyuncu yan tarafa bakıyor. Fatih hocanın saha kenarında olmaması da bu anlamda futbolcuları daha kenetleyen ve rahat oynatan bir avantaj" şeklinde konuştu.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!