comScore

Galatasaray Galatasaray

Terim futbolcularını uyardı!

22 Nisan 2013, Pazartesi 21:06

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Florya Metin Oktay Tesileri'nde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcularına rehavete kapılmamaları gerektiğini söyledi.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Gaziantepspor ile 28 Nisan 2013 Pazar günü deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanla devam etti.

Antrenman öncesinde teknik direktör Fatih Terim, sahada oyuncularıyla kısa bir toplantı yaparak kendilerine uyarılarda bulundu. Oyuncularına rehavete kapılmamaları gerektiğini anlatan deneyimli teknik adam, "Henüz bitmiş bir şey yok. Önümüzde önemli maçlarımız var. Bugün her şey için son olsun. Maça kadar herkes iyi konsantre olsun ve iyi yaşasın. Bir işi yapıyorsak daima ciddi yapacağız. Daha dört maçımız var. Ve bu dört maç şimdi daha da zor. Ciddiyetten uzaklaşmadan en iyi şekilde maçlarımızı oynayıp kazanmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Fatih Terim'in konuşması sonrasında başlayan antrenmanın ilk bölümünde ısınma ve açma - germe hareketleri gerçekleştirildikten sonra pas çalışması yapıldı. Ana bölümde ise iki gruba ayrılan futbolcular, dar alanda yapılan çift kale maçla antrenmana devam etti.

Wesley Sneijder, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışmalara katıldı.
Hakan Balta ve Çağlar Birinci tedavilerinin ardından çalışmalarına salonda devam etti.

Galatasaray, Gaziantepspor karşılaşmasının hazırlıklarını Salı günü saat 12.00'de Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla sürdürecek.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!