comScore

Galatasaray Galatasaray

Melo için nasıl bir yol izlenecek?

22 Nisan 2013, Pazartesi 18:01

Galatasaray'da Brezilyalı Felipe Melo'nun geleceği belirsizliğini korurken, sarı kırmızılı yönetimin bu konuda nasıl bir yol izleyeceğine karar verdiği belirtildi..

Geçtiğimiz sezon başında Juventus\'tan kiralık gelip gösterdiği performans ile taraftarın sevgilisi olan Felipe Melo, bu sezon o performansının uzağında kalsa da Fatih Terim\'in vazgeçmediği oyuncuların başında geldi. Sezonu Galatasaray\'da kiralık olarak geçiren ve satın alma opsiyonu sarı-kırmızılarda bulunan Brezilyalı yıldız için kritik günler kapıda. Bonservisi Juventus\'ta bulunan \'Pitbull\' lakaplı oyuncu için Galatasaray kararını verdi.

OPSİYON KULLANILMAYACAK
İki sezondur gösterdiği performans ile Fatih Terim\'in vazgeçmediği 30 yaşındaki tecrübeli oyuncu için Galatasaray, \'tok alıcı\' taktiği yapacak. 30 Nisan\'a kadar Juventus kulübüne 6.5 Milyon Euro yatırılması halinde, Melo\'yu renklerine bağlayabilecek olan Galatasaray, bu parayı yatırmayacak. Galatasaray, ilerleyen dönemlerde 3.5-4 milyon euroluk bir teklif sunarak Melo\'yu renklerine bağlamak istiyor.
ALTERNATİFİ ALPER POTUK
30 yaşındaki Brezilyalı oyuncunun ayrılması halinde ise; ilk hedef Eskişehirsporlu Alper Potuk. Fatih Terim\'in de istediği genç oyuncu için Galatasaray ilerleyen günlerde Eskişehirpsor\'a bir teklif de bulunacak.
Felipe Melo bu sezon Galatasaray\'da 31 maça çıkarken 1 gol kaydetti.

Uğur Asarlı / aksam.com.tr

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!