comScore

Galatasaray Galatasaray

Terim, Tosic mesajına cevap vermemiş!

22 Nisan 2013, Pazartesi 12:52

Zaman zaman Galatasaray'a futbolcu öneren sarı-kırmızılı kulübün efsanevi oyuncularından Cevad Prekazi'nin Tosic'i Kızılyıldız'da oynadığı dönemde Fatih Terim'e önermek istediği ortaya çıktı.

Spor Toto Süper Lig'de Gençlerbirliği'nin Fenerbahçe'yi 2-0 yendiği maçta ortaya koyduğu müthiş performansla dikkatleri bir kez daha üzerine çekmeyi başaran Dusko Tosic'in Galatasaray'ın kapısından döndüğü ortaya çıktı.


Zaman zaman Galatasaray'a futbolcu öneren sarı-kırmızılı kulübün efsanevi oyuncularından Cevad Prekazi'nin Tosic'i Kızılyıldız'da oynadığı dönemde Fatih Terim'e önermek istediği ortaya çıktı.

Kısa bir süre önce verdiği röportajda Tosic hakkında açıklamalarda bulunan Prekazi, "Geçen yıl G.Saray'a önermek için Fatih hocayı aradım, açmadı. Mesaj attım cevap vermedi. Oysa G.Saray'ın savunma sorununa çare olurdu. Hem sol bek hem stoper oynuyor. Kariyerinin çoğunu Almanya, İngiltere ve Fransa'da geçirdi G.Birliği'nden önce Kızılyıldız'da oynuyordu. Bu sezon takımının bütün maçlarında oynadı." dedi.

Gençlerbirliği - Fenerbahçe maçının ardından değerlendirmelerde bulunan Rıdvan Dilmen de Tosic'in Türkiye'nin açık ara en iyi sol beki olduğunu ve transfer döneminin de aranılam isimlerinden biri olacağını söyledi.


Fiziği ve mücadeledeci yönüyle bilinen Tosic'in özel hayatı ise bir hayli hareketli... 002 yılında başladığı futbol hayatında Fransa, Almanya, İngiltere ve İspanya gibi ülkelerde forma giyen Tosic, Sırp şarkıcı Jelena Karleusa ile evli. Eşi ile basına verdiği görünüler sayesinde gündemde kalmayı başaran Karleusa, kliplerinde ve verdiği pozlarda 'cüretkar' davranması ile tanınıyor.

Tosic'in ise geride kalan senelerde basına verdiği pozlar bir hayli canını sıkmıştı. Bir kadın şarkıcı ile verdiği çıplak pozlar ve sonrasında Alexndra isimli bu kadın şarkıcıya gönderdiği iddia edilen aşk mesajları, çiçekler, hediyeler yüzünden eşiyle arasının bozulduğu yazılmıştı.

Çalkantılı hayatının yanında başarılı futboluyla da tanınan 27 yaşındaki oyuncu savunmanın solunda ve ortasında forma giyebiliyor. 2002'de OFK'da başladığı profesyonel kariyerini sırasıyla, Sochaux ve Werder Bremen'de sürdürdükten sonra 2010 yılında kariyeri açısından bir düşüş yaşadı.

2010'da önce Portsmouth'a imza atan ancak QPR'a kiralanan Tosic aynı yıl içerisinde Kızılyıldız'a geçti. Son iki sezonda 41 kez Kızılyıldız forması giyen oyuncunun kısa süreli de bir Real Betis macerası oldu.

İşte Tosic'in verdiği bazı pozlar:






ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!