comScore

Galatasaray Galatasaray

Fatih Terim alarma geçti!

22 Nisan 2013, Pazartesi 12:06

Fenerbahçe'nin G.Birliği karşısındaki puan kaybı sonrasında G.Saray cephesinde yaşanan sevinç teknik direktör Fatih Terim'i rahatsız etti.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim emniyet radarını açtı !.. Sarı kırmızılı teknik adam medyanın ve spor kamuoyunun Galatasaray ligin bitimine 4 maç kala kesin şampiyon olarak göstermesinden fazlasıyla rahatsız oldu.

Hatta bazı basın mensuplarının Fenerbahçe'nin Gençlerbirliği'ne yenilmesi sonrasında "futbolcularınıza bu hafta fazladan izin verecek misiniz" yönünde sorular sorması üzerine Fatih Terim'in bu hafta oynayacakları Gaziantep deplasmanının sezonun en zor maçı olacağını belirterek, henüz işlerinin bitmediğini ifade ettiği öğrenildi.
Fatih Terim'in oyuncuları ile özel toplantılar yaparak, ligin bittiği inancına kapılmamaları için bire bir görüşmeler yapacağı ve özellikle bu motivasyonun azılmaması için çalışacağı bildirildi.
Fatih Terim'in Gaziantep maçı öncesinde yönetimden de ekstra bir talepte bulunmayacağı ve herşeyi doğal akışına bırakarak, futbolcularının aynı ciddiyetle Gaziantep maçına hazırlanmaları için çaba sarfedeceği öğrenildi. Sarı-Kırmızılı teknik adamın özellikle bu hafta transfer konuşulmaması için hem yönetim hem de futbolcularıyla da konuşması bekleniyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!