comScore

Galatasaray Galatasaray

Sabri'nin gecesi!

22 Nisan 2013, Pazartesi 09:46

Galatasaray'da, Sabri-Yasemin Sarıoğlu çifti önceki gece Ulus Sunset Restaurant'ta evliliklerinin 3. yıldönümünü kutladı.

Sabri'ye jest yaparak kutlamaya giden Başkan Ünal Aysal'ın yanı sıra Gökhan-Diana Zan, Aydın-Ekin Yılmaz, Yekta Kurtuluş, Semih Kaya ve sevgilisi, Umut Bulut, Nordin Amrabat, Emanuel Eboue, Dany ve Hamit Altıntop da gecede yer aldı. Teknik Direktör Fatih Terim ile Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Drogba, Muslera ve Sneijder ise kutlamaya katılmadı. Sabri kutlamanın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, \"Bu mutlu günümüzü takım arkadaşlarımız ve eşleriyle birlikte paylaşmak istedik\" dedi.

Drogba'dan özel kutlama
Milliyet\'in haberine göre; Didier Drogba'nın eğlence adresi Levent'teki Billionaire Clup'tı. Elazığspor maçında 2 gol atan Fildişi Sahilli futbolcu mekanda arka, arkaya 5 şişe şarap açtırdı. Gece sonunda yanındaki kadınlarla birlikte gazetecilere görüntü vermek istemeyen Drogba mekanın otoparkından kaçmaya çalıştı. Çıkışta gazeteciler ile sarı-kırmızılı futbolcunun görüntülenmesini engellemeye çalışan arkadaşları arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Drogba'ya eşlik ettikleri öğrenilen bir grup yabancı güzel ise taksiye binerek uzaklaştı. Yarım saat süren bekleyiş sonrası yıldız futbolcu otoparka açılan kapıyı kullanarak mekandan ayrıldı. Drogba'nın görüntü vermemek için cipin içine yattığı görüldü.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!