comScore

Galatasaray Galatasaray

G.Saray'da kırmızı alarm!

22 Nisan 2013, Pazartesi 09:46

Karabük'e giden Başkan Ünal Aysal, Kamil Ocak Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı da tribünden takip etme kararı aldı. Takımın rehavete kapılmasını istemeyen G.Saray yönetiminde kırmızı alarma verildi.

Kendilerine ayrılan 850 bileti yeterli bulmayan sarı-kırmızılılar, ev sahibi ekipten ek kontenjan talep edecek. Teknik Direktör Fatih Terim, Gaziantep'i dün Büyükşehir önünde mercek altına aldı, bol bol bilgi topladı.

Milliyet\'in haberine göre; Galatasaray'da son 4 haftaya girilirken olağanüstü hal ilan edildi. Şampiyonluk için 7 puanlık dev bir avantaj yakalayan sarı-kırmızılılarda, Gaziantepspor maçının mutlu son için en zor viraj olduğu konusunda herkes hemfikir. Başkan Ünal Aysal'ın bu bağlamda yine deplasmana gideceği ve takımını yalnız bırakmayacağı belirtildi. Deplasmanlara gitmeme geleneğini Karabük'te bozan Aysal'ın, Gaziantep'te de tribünde yer alacağı belirtildi.
Sarı-kırmızılı yönetim bir taraftan da, taraftarların isteğini yerine getirmek için harekete geçti. Kamil Ocak Stadı'nın kapasitesinin 17 bin olması nedeniyle sarı-kırmızılılara ayrılan yüzde 5'lik kontenjan olan 850 bilet verilirken, yönetimin bu rakamı çok düşük bulduğu ve Güney ekibinden anlayış beklediği bildirildi. Gaziantepspor Kulübü'nün, sarı-kırmızılılara jest yaparak konuk takım için bir tribün ayırabileceği belirtildi.

Gaziantepspor maçı öncesi Florya'da da durum farklı değil. Fenerbahçe'nin, Gençlerbirliği'ne yenilmesiyle rahatlayan Fatih Terim'in oyuncularının gevşememesi için önlem alacağı bildirildi. Yönetici Abdurrahim Albayrak ile beraber Atatürk Olimpiyat Stadı'na giden ve Gaziantep'in, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'la oynadığı maçı izleyen Fatih Terim, topladığı bilgileri bugünden itibaren oyuncularına aktaracak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!