comScore

Galatasaray Galatasaray

Faruk Süren'den Aysal'a tepki!

22 Nisan 2013, Pazartesi 09:16

Ünal Aysal'ın F.Bahçe'ye destek için Lizbon'a gitme fikri G.Saray'ı böldü. Sarı-kırmızılıların efsane başkanı Faruk Süren "13 yıl önce oynadığımız final maçına gelen oldu mu? Bu düşünceyi yanlış buluyorum. F.Bahçe finale çıkarsa bu onların düğünüdür" diyerek Aysal'a tepki gösterdi.

Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören\'in, tüm kulüp başkanlarının Fenerbahçe\'nin UEFA Ligi\'nde Benfica ile Lizbon\'da oynayacağı yarı final maçına giderek destek vermesi fikri Galatasaray\'ı ikiye böldü. Başkan Ünal Aysal bu konuda olumlu mesaj verirken, sarı-kırmızılı takımın eski başkan ve yöneticileri farklı görüşler dile getirdiler.

BİZDEN BİLİRLER!
Fotomaç\'ın haberine göre; Eski başkan Alp Yalman, \"Ben olsam giderdim. Fenerbahçe orada Türkiye\'yi temsil edecek\" diyerek, Aysal\'a destek verirken, eski asbaşkanlardan Turgay Kıran, \"Başkanlar önce buradaki derbileri kol kola izlesin\" görüşünü dile getirdi. Eski yönetici Ahmet Özdoğan, \"F.Bahçe yenilirse, bizden bilirler\" diyerek farklı bir noktaya dikkat çekti. UEFA Kupası\'nı kazanan başkan Faruk Süren ise, \"Onlar, 13 yıl önce Kopenhag\'a geldi mi?\" diye sordu.
FARUK SÜREN: NE İÇİN GİDECEK?
Bu nereden çıktı anlamıyorum. Ne için gidecek Ünal Aysal, Fenerbahçe\'nin yarı final maçına? Galatasaray\'ın 13 sene önce oynadığı final maçına gelen oldu mu? Ya da ondan sonra tebrik eden oldu mu? Yani ben bunu yozlaşmış bir destek gösterisi olarak görmüyorum, yanlış buluyorum. Çünkü yarı final ve ondan sonra finale çıkarsa Fenerbahçe, bu Fenerbahçe\'nin düğünüdür. F.Bahçe\'nin hadisesidir ve F.Bahçe\'yi ilgilendirir. Ünal Aysal\'ın oraya gitmesinin sebebi ne? Türk futbolunu ilgilendirdiği için TFF başkanı gidebilir ama kulüp başkanlarının gitmesi diye bir şey yok.

ALP YALMAN: DESTEKLENMELİ
Ben çok doğru yapar kanaatindeyim. Yani davet olsa da olmasa da ben Ünal Aysal\'ın yerinde olsaydım, Lizbon\'a giderdim. Tepkiler de var elbette. \"Başkanım, Fenerbahçe bizim UEFA şampiyonluğumuzu tebrik etmedi\" diye. Ancak, bu Avrupa\'ya karşı verilen bir mücadele. Fenerbahçe, Türkiye için çok önemli bir maça çıkıyor. Orada herkesin, Fenerbahçe\'ye destek olmasını ben çok doğal buluyorum. Dediğim gibi davet edilmemiş olsa dahi ben olsam giderdim. Aysal\'ın tavrı bence gayet olumlu.

TURGAY KIRAN: DOSTLUK KARŞILIKLI
Eğer Fenerbahçe, UEFA şampiyonluğu maçı yapacaksa bir Galatasaraylı olarak gitmekte yarar var. Ama daha önceden böyle bir maça gitme çağrısının nedenini pek anlayamadım. Üstelik, Fenerbahçe\'de bir kişi çıktı, \"Bizim böyle bir davetimiz yok\" diye açıklama yaptı. Ben olsam hiç gitmem. Aziz Bey, \"bizim misafirimiz\" demediği sürece bu olay olmaz. Ortada davet yok. Galatasaray başkanı neden yarı finale gitsin? Dostluk başlasın isteniyorsa bu karşılıklıdır. Başkanlar buradaki F.Bahçe- Galatasaray maçına birlikte gitsinler o zaman 3 hafta sonra. Kendi maçlarımızda kol kola oturalım.

AHMET ÖZDOĞAN: DAVET VAR MI Kİ?
Final değil de yarı finalde Fenerbahçe\'nin maçına gitmek çok mantıklı değil. Fenerbahçe bizi davet etmiş mi, kendi kendimizi mi davet ediyoruz? Davet olsa ve gidilse bile maçlarda uğursuzluklar vardır. Aynı ceketi giyerler, aynı kravatı takarlar. Fenerbahçe, orada yenilse bize bulurlar kabahati! Ondan sonra bir de bunlarla uğraşacağız. Birbirimizin stadına gidip maç seyretmiyoruz. Ayrıca Ünal Aysal, \"Galatasaray olarak, Aziz Yıldırım\'ı muhatap almıyoruz\" diye deklarasyon yayınladı. Ne değişti bu kadar kısa sürede? Samimiyet dışı şeyler bunlar.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!