comScore

Galatasaray Galatasaray

Selçuk İnan'dan 'kaptan' vurgulu isyan!

22 Nisan 2013, Pazartesi 08:34

Galatasaray'ın kaptanlarından Selçuk İnan, Londra ziyareti sonrasında basında yer alan haberlerden büyük rahatsızlık duyduğunu belirtti.

Galatasaray kaptanı Selçuk İnan, hakkında çıkan transfer haberlerine isyan etti. 21 Nisan günü bir gazetede menajeriyle birlikte Londra'ya Chelsea ile transfer görüşmesi yapmak için gittiği iddia edilen ve telefonları susmayan Selçuk "Ben Galatasarayın kaptanıyım. Şampiyonluk yarışında son dört maça girmişiz. Hocamızın verdiği iki gün izinde yakın dostlarımın davetini kıramadım. Londra'ya geldim. Biraz saygı bekliyorum" diye konuştu.

KİMSEDEN TEKLİF ALMADIM!
Selçuk İnan'ın menajeri Batur Altıparmak, SABAH'a yaptığı açıklamada "Bu haberler nereden çıkıyor bilmiyorum. Ben Ankara'dayım. Selçuk için bana ulaşan bir teklif yok. Selçuk, iki günlük iznini Londra'da geçiriyor" dedi. Selçuk geçtiğimiz günlerde GSYIAD'dan yılın futbolcusu ödülünü alırken "İyi ki Galatasaray'a gelmişim. Ağabeylerimiz UEFA Kupası'nı aldı. Bizim de hedefimiz Şampiyonlar Ligi" diye konuşmuştu.

ASLAN'A 5 YIL İMZA ATMIŞTI

İki sezon önce Trabzonspor ile kontratı bittikten sonra Galatasaray'a imza atan Selçuk İnan o tarihte üç Avrupa kulübünden gelen teklifleri geri çevirmişti. İspanya'dan Espanyol, Fransa'dan Toulouse ve İngiltere'de West Bromvich Albion'un tekliflerine olumsuz yanıt veren Selçuk, çocukluk hayalim dediği Galatasaray ile beş yıllık sözleşme imzalamıştı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!