comScore

Galatasaray Galatasaray

Albayrak yalvardı; "Yakamızdan düşsünler"

12 Nisan 2013, Cuma 20:04

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdürrahim Albayrak, teknik direktör Fatih Terim'in aldığı 9 maçlık ceza sonrasında açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdürrahim Albayrak, Fatih Terim'e Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından verilen 9 maçlık cezanın ardından açıklamalarda bulundu.

Real Madrid zaferinin sevincini yaşayamadıklarını belirten yönetici, "Real Madrid gibi bir takımı yeniyoruz. Bir dünya devini yeniyoruz. Barcelona'nın bile yenemeyeceği bir Real Madrid'i yeniyoruz ama bir rahat bırakmıyorlar ki şunun mutluluğunu yaşayalım. Maalesef onu yaşayamıyoruz. Üzüntüm odur. Bıraksınlar işimize bakalım. Hakikaten çok işimiz vardır. "
"En az Real Madrid maçı gibi önemli 6 tane maçımız vardır. Bir bıraksınlar da bizi işimize bakalım. Hakikaten yalvarıyorum herkese, hergün değişik bir haber. Üzülmemek elde değil. Biz yönetim olarak kenetlendik. Teknik heyet, taraftar olarak kenetlendik, hepimiz bir aradayız. Bizimle kimse uğraşmasın, yakamızdan düşsünler. Allah aşkına, Allah'a salıyorum" şeklinde konuştu.

"HERKES ELİNİ VİCDANINA KOYSUN"

Galatasaray'ın başarısının tüm dünyada yankı bulmasına rağmen Türkiye'de sarı-kırmızılı camiaya karşı bir tutum olduğunu belirten Albayrak, "Kaç gündür görüyorum, hocamızla teknik heyetimizle ilgili acımasız bir kampanya başlatılmış. Günahtır. Fatih hoca içimizden çıktı, G.Saray'da top oynamış, G.Saray divan üyesi. Ülkemize olmadık başarılar getirmiş. Bu önemli bir değer.

"Kendimiz kendi değerlerimizin kıymetini bilmezsek... İspanyollar biliyor. İtalyanlar biliyor, gazetelerde manşet. Almanya'da, İngiltere'de manşet. Bu kadar başarılı bir sezon geçiriyoruz. İki sezon üst üste inanılmaz başarılara imza attık. Önümüzdeki sezon çok daha güzel başarılara imza atacağız. Biz buna teknik heyet olarak, taraftar olarak, camia olarak inandık. Bu yolumuza devam edeceğiz. Ama Allah aşkına diyorum, ne olur yani. Herkes bir elini vicdanına koysun, yapılanları bir görsünler." dedi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!