comScore

Galatasaray Galatasaray

Ali Dürüst: 'Çifte standart var'

12 Nisan 2013, Cuma 18:49

Galatasaray'ın 2. Başkanı Ali Dürüst, Fatih Terim'e PFDK tarafından verilen 9 maçlık cezayı değerlendirirken 'çifte standart' vurgusu yaptı.

Galatasaray 2. Başkanı Ali Dürüst, sarı-kırmızılıların Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında oynayacağı Karabükspor mücadelesi öncesinde hem karşılaşma ile ilgili, hem de Fatih Terim'in aldığı 9 maçlık ceza ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Karabükspor maçının önemli bir sınav olduğunu belirten Dürüst, "Bundan sonra her maç final. Bu da o maçlardan biri. Küme düşmemeye oynayan ekipler, şampiyonluğa oynayan ekipler son 6 haftayı çok önemli bir duruma getirdi. 11 kişi sahaya çıkacağız. Olmayan arkadaşların yerini olanlar çok iyi dolduracaklar." dedi.
"HER ŞEYİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ"
Fatih Terim'e 9 maç ceza veren PFDK'yı sert bir şekilde eleştiren 2. başkan, haklarını arayacaklarına vurgu yaparak, "Cezalarla ilgili bir süreç yaşıyoruz. Disiplin Kurulu kararını verdi. Dolayısıyla bunla ilgili her mecrada hakkımızı arayacağız. Disiplin Kurulu'nun bundan evvel de vermiş olduğu çelişkili kararlar ortadadır. Dolayısıyla her şeyin takipçisi olacağız. Hakkımızı sonuna kadar arayacağız. Bugüne kadar olan çifte standart bugün de ortaya çıktı. Gerekli girişimleri yapacağız." ifadelerini kullandı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!