comScore

Galatasaray Galatasaray

Karabük-Galatasaray maçına büyük ilgi..

12 Nisan 2013, Cuma 15:45

Karabük'te oynanacak olan Kardemir Karabükspor-Galatasaray maçına çok büyük ilgi var..

Çevre il ve ilçelerden gelen talepleri değerlendiremeyen yöneticiler \"Stadımızın hala bir tribününün bitirilememesi sebebiyle maalesef 5170 biletli seyirciye oynayacağız. Talebin çok büyük olması ve bu talebi karşılayamamamızın sebebi tribün inşaatının hala devam etmesinden kaynaklanıyor\" dediler.

Bu arada Karabük emniyeti de maç öncesi ve maç sonrası tedbirlerini aldılar. Emniyet Müdürü Oktay Keskin, \"Her zamanki tedbirlerimizden çok fazla değişiklik yapmadanönlemlerimizialdık. Galatasaray maçı için tedbirlerimizi planladık. Şu anda dışarıdan gelecek bir ekibimiz yok, inşallah kendi içimizde çözeceğiz. Özellikle farklı bir tedbirimiz yok sayımızı artırdık, ona göre ayarlamalarımızı yaptık. Biletsiz seyircinin kesinlike stada gelmemelerini istiyoruz, bu bizim için çok önemli. Dış noktalarımızda yani kontrol noktalarından kesinlikle biletsiz seyirci almayacağız. Beraberinde kapılarda kamaralı bir şekilde arama yapacağız. Çünkü bu sefer daha fazla bir dikkatimiz olacak. Üst aramalarında ise her zamanki gibi bozuk para, çakmak gibi sahaya atılabilecek ne olursa olsun almayacağız, bu çok net. Galatasaray taraftarı bekliyoruz onlar ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Onları da il dışında bekleteceğiz onların aramalarını da yaptıktan sonra tribünlerine yerleştireceğiz. Galatasaray taraftarının şuan kaç kişi geleceğini bilmesek de onlara ayrılan yerin 500 kişi olduğunu biliyoruz ve tedbirlerimizi de alıyoruz. 480 dolayında bir polisiye tedbirimiz olacak. Biz Karabük emniyeti olarak bu maça hazırız ve en iyi şekilde bitireceğiz. O yüzden çevre il ve ilçelerden takviye istemedik. Biz bu maçı kendi içimizde çözeceğiz inşallah\" dedi.

Oktay Keskin, maçla ilgili ise \"Karabükspor\'un yenmesini istiyoruz ama iyi oynayan kazansın demek daha doğru olacak. Ben Karabük Emniyet Müdürü olarak iki takıma da başarılar diliyorum. Kim hak ediyorsa o kazansın\" dedi.

HABER: CENGİZ TOPUZ//KARABÜK

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!