comScore

Galatasaray Galatasaray

Terim'in iddiası boş çıktı!

12 Nisan 2013, Cuma 15:35

G.Saray Teknik Direktörü Teriml'in "MHK seminerde hakemlere örnek olarak bizi gösteriyor, onlarda atıyor" iddiası MHK tarafından yalanlandı! "Örnek görüntülerde Terim yok"

G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim'in M.İ.Yurdu maçı sonrası isyanı arasında yer alan "MHK devre arası seminerinde hakemlere disiplinsiz davranışlara örnek olarak beni göstertiyor" iddiası Merkez Hakem Kurulu tarafından yalanlandı!... Teknik direktör Terim'in ilk olarak Mersin İdman Yurdu maçı sonrası basın açıklamasında gündeme getirdiği daha sonra yayıncı kuruluşta tekrarladığı bu iddianın, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ve beraberindeki yöneticilerin Pazartesi günü TFF'ye yaptıkları sürpriz ziyaretinde de ana gündem maddesi olduğu ortaya çıktı...

TERİM "DİSİPLİNSİZ DAVRANIŞA ÖRNEK BİZ OLURSAK..."
Terim, Mersin İdman Yurdu maçı sonrası ligin ikinci yarısında ikinci kez hakemler tarafından ihraç edilmesinin bir tesadüf olmadığını belirterek "Geçeceksiniz Antalya'da MHK olarak hakem seminerinde bazı kararlar alacaksınız bizi de hakemlere örnek olarak göstereceksiniz, görüntülerle... Böyle bir şey yok. Beni örnek gösterip 'bak bu disiplinsiz davranıyor bunu atarsan örnek olur' diyemezsiniz" iddiasında bulunmuştu.

AYSAL İDDİAYI TFF YÖNETİMİNE TAŞIDI


Beraberinde ikinci başkan Ali Dürüst ve yönetici Abdürrahim Albayrak ile birlikte pazartesi günü TFF'nin İstinye'deki merkezinde federasyonun üst düzey yöneticileriyle bir araya gelen başkan Ünal Aysal'ın başkan Yıldırım Demirören'e, "Hocamız isyanında haklı... MHK'nin seminerde yaptığı doğru bir şey değil. Siz kalkıp disiplinsiz davranışa örnek olarak hakemlere sadece benim hocamı gösterirseniz olacağı budur. Atılmayan adam bir ayda iki defa sahadan atıldı. Bu tesadüf olamaz. Bunlar MHK'nin Antalya'daki seminerinde hakemlere disiplinsiz davranışa örnek olarak benim hocamı göstermesiyle oldu. Şikayetimiz de budur" tepkisini gösterdiği öğrenildi. Başkan Demirören'in ise Aysal'a, "Tabii söyledikleriniz ilginç. Bilmiyorum tabii.Bi sorup soruşturalım size döneriz ancak MHK'nin dediğiniz gibi görüntülerde bir tek Fatih hocayı örnek olarak gösterdiği bilgisi bana çok inandırıcı gelmiyor. Ben de biliyorsunuz o koltuklardan buraya geldim. Beni de hocamı da kulüp başkanlığı döneminde zaman zaman insanların yanlış bilgilendirdiği yönlendirdiği oldu. Bunu da göz ardı etmeyin. Elbette ki konunun takipçisi olacağız. Dediğiniz gibi örnek olarak bir tek Fatih hocanın üzerinden gidilmişse bu yanlıştır" cevap verdiği belirtildi.

MHK "FATİH HOCA GÖRÜNTÜLERDE HİÇ YOK"

Yaklaşık bir saat süren toplantının ardından başkanvekili Ufuk Özerten'in bu iddiayı telefonla MHK başkanı Zekeriya Alp'e ilettiği Alp'in de, "Ben Fatih hocanın görüntüsünü ekrana getirdiğimizi filan hatırlamıyorum ama tam emin olup görüntülere tekrar bakıp size dönerim" cevabı verdiği ifade edildi. Bunun üzerine 8-11 ocak tarihlerinde Antalya'da yapılan MHK seminerinin görüntülerini tek tek inceleyen başkan Alp'in başkanvekili Özerten'e dönerek, "Başkanım dediğim gibi Fatih hocanın hiçbir görüntüsü yok. Ne o 4.hakem olayıyla ilgili ne de bir başka konuda. Fatih hocanın bahsetmiş olduğu konuyla ilgili dört örnek göstermişiz. İki tane bir teknik adama ait. Diğer ikisi de başka teknik adamlara ait. Üç teknik direktör örnek olarak gösterilmiş bunların arasında Fatih hoca yok. İstenirseniz arkadaşlarla bunun CD'sini size verebilirim" dediği belirtildi. MHK Başkanı Alp'ten "Seminerde Fatih hocanın hiçbir görüntüsü gösterilmemiş" bilgisini alan başkanvekili Özerten konuyu önce başkan Demirören'e ardından da Galatasaray ikinci başkanı Ali Dürüst'e ilettiği ortaya çıktı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!