comScore

Galatasaray Galatasaray

Terim Kadıköy'de nerede oturacak?

12 Nisan 2013, Cuma 10:30

Aldığı 9 maçlık ceza sonrası Fatih Terim'in 33. haftada oynanacak kritik F.Bahçe derbisinde nerede oturacağı merak konusu oldu. İşte o ihtimaller...

1- Fenerbahçe Başkanı Yıldırım'ın locasında.2- Saracoğlu Stadı'nın Protokol Tribünü'nde.
3- Sarı lacivertlilerin göstereceği locada.
4- Galatasaray'ın yedek kulübesinin arkasında.

Hürriyet\'in haberine göre, ligin sona ermesine 6 hafta kala aldığı 9 maçlık cezayla sezonu kapatan ve gelecek yıl oynanacak ilk 3 karşılaşmada yedek kulübesindeki yerini alamayacak olan Fatih Terim'in 33. haftada Kadıköy'de oynanacak F.Bahçe derbisinde nerede oturacağı merak konusu oldu. Deneyimli teknik direktörün derbiyi nereden takip edeceğine yönelik ihtimaller ise şöyle...

Geçen sezon Fatih Terim'in Şampiyonluk Grubu'ndaki F.Bahçe derbisi öncesi aldığı 2 maçlık ceza ertelenmeden önce açıklamada bulunan Başkan Aziz Yıldırım, Terim'i locasına davet etmişti. Bu sezonki maçta da Yıldırım'ın aynı daveti tekrarlayacağı düşünülürse ilk adres Başkan'ın locası olabilir.

KULÜBEDE TAFFAREL OLACAK
ŞÜKRÜ Saracoğ-lu'nun protokol tribününü de tercih edebilecek olan Fatih Terim, sarı lacivertlilerin göstereceği bir locada da oturabilir. Sarı kırmızılı teknik adam, Galatasaray'ın yedek kulübesinin arkasında oturmayı da tercih edebilir.

Cumartesi günü Karabükspor'la deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray'ı Fatih Terim ve yardımcıları Hasan Şaş ile Ümit Davala'nın yokluğunda yedek kulübesinde kaleci antrenörü Claudio Taffarel'in temsil etmesi bekleniyor.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!