comScore

Galatasaray Galatasaray

Melo'da karar günü!

12 Nisan 2013, Cuma 10:15

Sezon başındaki kötü performansıyla eleştirelen fakat son haftalardaki çıkışıyla taraftarın gönlünü kazanan Felipe Melo için karar günü 30 Nisan!

2011-12 sezonu başında Brezilya Milli Takımı'ndan dışlanmış bir oyuncuydu Felipe Melo. Juventus'tan kiralandı, Galatasaray'da yeniden hayat buldu. Attığı goller, verdiği paslar, bitmeyen enerjisi ve en önemlisi Pitbull sevinciyle taraftarın bir numaralı sevgilisi haline gelmişti. Transfer döneminde taraftar ve yönetim bastırmış Melo yeniden Galatasaray'a kiralanmıştı.

AMK\'nın haberine göre; Galatasaray ile Juventus arasında yapılan opsiyon anlaşmasına göre en geç 30 Nisan tarihine kadar karar verip oyuncunun bonservisinin alınması gerekiyor. Melo'nun taliplileri arasında Lazio da bulunurken Galatasaray 6.5 milyon Euro öderse Brezilyalı'nın bonservisi alınacak.

Takımdaki geleceği belli olmayan ancak son haftalarda yakaladığı çıkışla taraftarın yeniden gönlünü fetheden Melo, dün antrenman sırasında Fatih Terim ile özel bir görüşme yaptı. Terim, Brezilyalı'dan aynı formunu devam ettirmesini istedi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!