comScore

Galatasaray Galatasaray

'Hakem hataları, geldi G.Saray'ı buldu'

12 Nisan 2013, Cuma 10:04

G.Saray yöneticisi Sedat Doğan, Real Madrid'le oynadıkları UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde, hakem hatalarının kendilerini bulduğunu söyledi.

Galatasaray Spor Kulübü yönetim kuurlu üyesi Sedat Doğan, UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Real Madrid'le oynadıkları maçlara hakemlerin damga vurduğunu söyledi. Galatasaray'ın yöneticisi Bernabeu'daki iki penaltı ve Arena'daki ofsayt golü hatırlattı. “Hatalar bizi buldu” dedi. “Bizi resmen zorla elediler. Çok yazık oldu” diye ekledi. Galatasaray Avrupa'ya veda etti ama kulüpteki gurur duygusu, büyük bir avuntu oldu. Cimbom, İspanyol devi Real Madrid'i, Türk Telekom Arena'da tir tir titretti. İlk yarısını 1-0 geride kapattığımaçı ikinci yarıda 3-1'e getirirken,maçın skoru 3-2 Aslan'ın lehine tescillendi. Ancak yönetim, hakem hatalarının bedelini ödediklerine inanıyor.

"BİR GOL ATABİLSEYDİK"
Sarı-Kırmızılı yönetimin çalışkan yöneticisi Sedat Doğan, “Turu geçmek ve tarih yazmak rüya değildi. Zaten bu sonuçla da tarih yazmış durumdayız. Ancak her iki maçta da hakem hataları bu kadar çok aleyhimize olmasa şu anda Şampiyonlar Ligi'nde yarı finaldeydik” dedi. Bernabeu'daki maçta Norveçli Moen, Galatasaray'ın iki net penaltısını vermemiş, bir de Burak Yılmaz'a gösterdiği haksız sarı kartla rövanşta cezalı duruma düşmesine neden olmuştu. Telekom Arena'da ise bu kez Aslan'ın karşısına bir Fransız çıktı; Lannoy, Ronaldo'nun ilk golünde yardımcıları ile birlikte ofsaytı süzemedi. Faul kararlarında da hep konuk takıma öncelik tanıdı.

"ZAFERLERE HAZIR OLSUNLAR"


Yönetici Sedat Doğan şunları söyledi: “Bizi resmen zorla elediler! Çok yazık oldu. ‘Galatasaray varsa, her zaman umut da var' demiştim. Bunu gerçekleştirmeye az kalmıştı. 3-0'a rağmen tura inanmıştım. Bernabeu'daki bir golü yemeseymişiz, burada tur atlardık. Galatasaray olarak artık önümüze bakmalı şampiyon olarak seneye de Devler Arenası'na gitmeliyiz. O ligin daimi takımı olmak istiyoruz. Galatasaray taraftarı daha büyük zaferler yaşamaya hazır olsun.



ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!