comScore

Galatasaray Galatasaray

'Ben daha ölmedim'

12 Nisan 2013, Cuma 08:46

Didier Drogba'nın, Galatasaray forması altında ortaya koyduğu başarılı performans ülkesi Fildişi Sahili'nde büyük yankı buldu.

Real Madrid karşısında iyi bir oyun sergileyen ve harika bir gole imza atan Drogba'nın, Şampiyonlar Ligi arenasındaki başarısına övgü yağdırıldı.

Sokerer\'in haberine göre; Tecrübeli forvetin başarısı ülkesinde yeni bir tartışmanın da fitilini ateşledi. Fildişi Sahili'nin, Gambiya ile oynayacağı Dünya Kupası elemeleri maçının kadrosu geçtiğimiz haftalarda açıklanırken, sarı-kırmızılı futbolcuya yer verilmemişti.
Teknik Direktör Sabri Lamouche'nin, “Formunu yeterli görmediğim için çağırmadım” sözleri eleştirilirken, Drogba'nın mutlaka milli takımda bulunması gerektiği dile getirildi Fildişi Sahili'ndeki tartışmalara Drogba da katıldı. Sarı-kırmızılı futbolcu, “Ben daha ölmedim. Bunu Galatasaray ile oynadığım maçlarda gösterdim. 2 hafta önce bazı insanlar artık benim işimin bittiğini söylüyorlardı. Böyle bir geri dönüş beni gururlandırdı. Gambiya maçının kadrosuna neden alınmadım bilmiyorum. Bunu hocaya sormak gerekir” dedi. 95 kez Fildişi forması giyen Drogba'nın 60 golü bulunuyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!