HERKES AYNI NOKTADA BİRLEŞTİ
REAL Madrid maçı sonrası teknik heyet, futbolcular ve yönetim önümüzdeki yıl da Devler Ligi'nde olma adına öncelikli ve tek hedef olarak Türkiye Ligi şampiyonluğuna kilitlendi. Bu müthiş vitrin ve mali gerçekleri göze alan Galatasaray'da artık herkes için varsa yoksa tek hedef şampiyonluk kupası.
Başkan Ünal Aysal da artık Türkiye Ligi'nde mutlu sonun çok önemli olduğu yönünde birleşti. Mourinho'nun maç sonrası “G.Saray seneye de burada olmak için liginde şampiyon olmaya bakmalı” sözü bir anlamda sarı kırmızılıların ortak fikri oldu.
MERSİN İY MAÇINA
ŞAMPİYONLUK halinde geçen yılki mali değerlere göre alınan 46 milyon liralık kupa bonusu sarı kırmızılı yönetimin yıldız maliyetlerinin yanı sıra önümüzdeki yılki planları için de katkı sağlayacak. Ayrıca Şampiyonlar Ligi'nde kalıcı başarı isteyen ve bu arena için şampiyonluk kupasının vize olduğunu bilen herkes aynı fikirde birleşiyor. Galatasaray, cumartesi günü evinde oynayacağı Mersin İY maçıyla birlikte işi sıkı tutacak.

