comScore

Galatasaray Galatasaray

Terim kızı Buse'ye konuştu!

28 Mart 2013, Perşembe 03:32

G.Saray'ın deneyimli teknik direktörü, ELLE Dergisi'ne gelecek planlarını anlatırken, emeklilik düşüncesinin kendisine uzak olduğunu dile getirdi.Terim, giyim tercihi konusunda ise kızına “Hep güzel giyinmeye çalıştım. Son zamanlarda senin elin değince daha da güzel oldu” dedi.

G.SARAY Teknik Direktörü Fatih Terimkızı Buse'yle moda üzerine bir röportaj yaptı... Gelecek planlarınısoran kızına “Emeklilik benim için bir hayal tabii ki… Gerçek olmasımümkün olmayan bir hayal” yanıtını veren tecrübeli teknik adam, giyimkonusunda kendisine yardımcı olan kızına, “Hayatım boyunca her zamangüzel giyinmeye çalıştım. Ama kabul ediyorum son zamanlarda senin elindeğince daha güzel oldu” sözleriyle hakkını teslim etti. Terim ELLEdergisi için kızıyla yaptığı röportajda şunları söyledi...

‘BENİM İŞİMİ YAŞIYORSUNUZ'

B.T: İki kızınız var. Hiç ‘keşke bir de oğlum olsaydı, ne güzel futbol konuşurduk' diye düşündünüz mü?
F.T:Hiç öyle düşünmedim, hep ‘sağlıklı olsun yeter' dedim. Bizim evdekonuşulmadık hiçbir konu yok. Hiç eksiklik hissetmedim. Zaten benikinizle de sürekli futbol konuşuyorum. Ablan (Merve) hemen gelip birsürü soru ve tartışmayla beni karşılıyor biliyorsun… Siz de benimlebenim işimi yaşıyorsunuz.

B.T.: Çok ciddi göründüğünüzü söylüyorlar. Sizi güldürmek zor mu, kolay mı? En çok kime gülersiniz?
F.T.: Sen beni çok güldürüyorsun. Gülme ısmarlama olmaz.

B.T.: Giyim tarzınızı nasıl tanımlarsınız?
F.T.:Her zaman size de söylediğim gibi, ben klasik bir adamım. Klasiğingeçmeyen modasını ve modernliğin dinamizmini birleştiriyorum.

B.T.: Modayı takip eder misiniz?
F.T.: Hayatımboyunca her zaman güzel giyinmeye çalıştım. Senden dolayı modayı takipeder olmadım. Yine de tamam, kabul ediyorum son zamanlarda senin elindeğince daha güzel oldu.

B.T.: Favori kıyafet veya aksesuarınız neler?
F.T.:Saat, blazer ceketim, siyah ya da lacivert pantolonum benim içinvazgeçilmez. Bu arada, senin gibi bir kızım varken aksesuar kullanmamakolur mu!

İşini elinden alırdım!

Kızının moda sektöründe çalışıyor olsaydınız ne olurdu sorusun Terim,“Tasarım yapardım. Dua et futbolun içindeyim yoksa işini elindenalırdım” dedi.

B.T.: Vazgeçemediğiniz bir aksesuar var mı?
F.T.:Alyansım, aksesuardan öte; her zaman parmağımda. Aynı alyansımın gümüş,altın ve ‘rose' olarak değişik versiyonları var. Kıyafetime görerengini değiştiririm.

B.T.: Maçlara çıkarken sizi her zaman çok şık görüyoruz. Maç günlerinde önceliğiniz şıklık mı, rahatlık mı?
F.T.:Maçlarda bizi buna mecbur eden bir şey yok. Yazın bir maç oynarsınızbermudayla çıkarsınız; çok soğuktur, bere eldiven takarsınız. Rahatolmadığım bir şık kıyafet giymeyi tercih etmem ama giydiğim rahatkıyafetlerin de şık olmasına özen gösteririm.

Gömlekte maviyi seviyorum

“GÖMLEKTE mavi renk seviyorum. Mor ve tonları ve de siyah vazgeçemediğim renkler. Kendime yakıştırdığım her rengi giyerim.
Beyazklasiktir, çok da beğenirim. Bir gün dedim ki “Beyaz gömlek, gripantolon” giyelim. 2008 Avrupa Şampiyonası'nda giydim, öyle devam etti.Çok da şık oldu.
Benim bir “Image maker'ım yok. Son dönemlerdeyalnızca sen (Buse Terim) varsın.. Klasik kıyafetlerime bir şeyler ilaveederek modernize etmeni seviyorum.”

Formalarla ilgili öneriler veriyorum

“G.Saray'ın gerçek renkleri sarı ve kırmızının bir sürü tonu var.Hepimizin amacı G.Saray'ın daha güzel ve şık görünebilmesi. Formalarlailgili de öneriler veriyorum. Herkes fikrini söylüyor. Üretici firmanıntavrı da çok hoş. Sonuç hepimizi mutlu ediyor.”


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!