comScore

Galatasaray Galatasaray

Sneijder: Kendine kızgınım

09 Mart 2013, Cumartesi 12:19

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, Gençlerbirliği karşılaşmasında alınan 1-0'lık yenilgi sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve Hollandalı yıldız Wesley Sneijder, Gençlerbirliği karşılaşmasında alınan 1-0'lık yenilgi sonrası basında ortaya atılan iddialara 9 Mart günü yapılan idman öncesi cevaplar verdi.

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, Fatih Terim ile arasında sorun olmadığını açıklarken, "Fatih Terim'le kesinlikle bir sorunum yok. Kendime kızgınım. Tabii ki taraftarlarımızın dün ki sonuçtan üzgün olması normal. Biz de çok üzüldük. Tepkim sonuca gösterdiğim bir tepki idi." ifadelerini kullandı.
Schalke karşılaşmasının önemine değinen Hollandalı oyuncu, "Bu maçı bırakıp Şampiyonlar Ligi'e odaklanmalıyız. Çok önemli bir maç ve farklı bir Galatasaray izleteceğiz. Beraber savaşan, beraber koşan bir Galatasaray sahada olacak. Buraya gelmeden önce 4 ay maç oynamadım. Taraftarlar zamanla daha iyi bir Sneijder görecekler" diye konuştu.




ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!