comScore

Galatasaray Galatasaray

Sneijder ve Terim konuşuyor!

09 Mart 2013, Cumartesi 11:34

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder ve teknik direktör Fatih Terim, Gençlerbirliği karşılaşmasında alınan 1-0'lık yenilgi sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

var message="Sporx.com"; function clickIE4(){ if (event.button==2){ alert(message); return false; } } function clickNS4(e){ if (document.layers||document.getElementById&&!document.all){ if (e.which==2||e.which==3){ alert(message); return false; } } } if (document.layers){ document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN); document.onmousedown=clickNS4; } else if (document.all&&!document.getElementById){ document.onmousedown=clickIE4; } document.oncontextmenu=new Function("return false") Fatih Terim basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

- Schalke maçı 2020 İstanbul teması ile çıkmak isterdik
- Sağolsun başbakanımız, ulaştırma bakanımız, spor bakanımız çok iyi niyetli yaklaştılar ancak prosedürler izin vermedi.
- 2020 İstanbul'u hep beraber çok istiyoruz. Umarım 2020 İstanbul'u beraber yaşarız. Bugün oyuncularımız bu atletlerle idman yapması çok güzel.
- Ben kendi oyuncularımla her dakika konuşuyorum. Dün soyunma odasına gelemediğini yasak olduğunu söyledi. Her şeyden bir şey çıkarırsanız biz yazdık. Nasıl baktığınıza bağlı Melo ile stada girememesi konusuydu. Tabii cezalı, kendisini sahada istiyoruz.

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

- Fatih Terim'le kesinlikle bir sorunum yok. Kendime kızgınım.

- Tabii ki taraftarlarımızın dün ki sonuçtan üzgün olması normal. Biz de çok üzüldük. Tepkim sonuca gösterdiğim bir tepki idi.

- Bu maçı bırakıp Şampiyonlar Ligi'e odaklanmalıyız. Çok önemli bir maç ve farklı bir Galatasaray izleteceğiz. Beraber savaşan, beraber koşan bir Galatasaray sahada olacak.

- Buraya gelmeden önce 4 ay maç oynamadım. Bu çok önemli tabii. Ama her geçen gün kendimi daha iyi hissediyorum. Dün 60 dakika oynamam benim için daha iyi oldu. Salı günü %100 değil daha fazla vermek zorundayız. Bu hem benim hem de takım arakdaşlarım için geçerli.



ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!