comScore

Galatasaray Galatasaray

Taffarel yenilgiyi tek bir şeye bağladı!

08 Mart 2013, Cuma 23:21

Galatasaray'ın kaleci antrenörü Claudio Taffarel, Gençlerbirliği karşısında iyi futbol oynadıklarını belirtirken, yenilginin sebebinin kader olduğunu belirtti.

Galatasaray'ın kaleci antrenörü Claudio Taffarel, Gençlerbirliği'ne 1-0 mağlup oldukları Spor Toto Süper Lig mücadelesi sonrası yayıncı kuruluş mikrofonlarına konuştu.

Sarı-kırmızılı oyuncuların sahada ortaya koydukları futboldan memnun olduğunu belirten Brezilyalı çalıştırıcı, "Bugün gerçekten kaleden forvete kadar iyi oynayan bir Galatasaray vardı. Rakibe verdiğimiz bir pozisyon hatırlamıyorum. Tek pozisyonları vardı. Açıklamak biraz zor. İlk defa olmadı böyle bir şey, son defa da olmayacak. Taraftarımızla birlikte bu mağlubiyeti aşacağız." ifadelerini kullandı.
Alınan mağlubiyeti 'kader'e bağlayan Taffarel, "Galatasaray'ın üzüldüğü durum alınan mağlubiyet. Futbolcuların gösterdiği reaksiyon, mücadele çok mükemmel değil ama iyiydi. Top girmedi, bugünü öyle değerlendirebiliriz. Drogba'nın penaltısında da bunu gördük. Bizi tek üzen sonuç oldu. Yakalanan pozisyonlar, mücadele iyiydi. Kader diyebiliriz" diye konuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!