NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'da kaleci Muslera dışındaki isimlerin vasatı aşamadığını belirterek, "Böyle bir maçta alınan 1 puan önemlidir. Muslera'ya o kadar para veriyorsun bunun için veriyorsun. Zaman zaman böyle maçlardan puan almasını bileceksin. Eskieşhirspor galibiyeti kaçıran taraf oldu" diye konuştu.
Sneijder ve Drogba'nın gelmesinin Galatasaray'ın oyun formatında olumsuzluk yaptığını düşündüğünü söyleyen Dilmen, "Galatasaray'ın bu oyunla aldığı bir puan şampiyonluk yarışında çok önemlidir. Bu tip maçlar olacaktır. Şahane bir 1 puan aldılar" dedi.
Sarı kırmızılı takımın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Schalke'nin bu maçı rövanş için değerlendirmeye almasının avantaj olacağını söyleyen Dilmen, "Schalke bu maçı izlediyse aldatıcı olur, Galatasaray için avantaj olur. Ne Galatasaray böyle oynar ne de bu oyuncularla oynar" ifadelerini kullandı.

